intra unul mai mic de statura intr-un bar si intreaba in gura mare: Bah care vrei mah sa mananci bataie? si intr-un colt se aude unul mai mare : Eu vrea mah!!
da ala mai mic ii zisa
ute afara dupa colt ca acolo am luat si eu
Party in jungla zice leul: chemati toate animalele sa facem party!!
seara se adunara toate animalele si incepura muzika ,bautura si dintr-o data zice leul: se va stinge lumina sex in grup.dupa 2 min se aude auuuuuu!!! pac aprinsa lumina si leul : care ai facut mai asa, nici unul nu raspunde, stinge iar lumina si dupa 2 min iar aude auuu si nici unu nu recunoaste, iar stinge lumina si dupa un minut aude auuuu si aprinde brus lumina si intreaba iar :Care ai facut ma?
iar Licuriciul spune :EU ca in loc sa oo gasesc pe nevastamea am gasit un muc de tigare
intr-o zi tacso lu bula il trimite pe acesta de acasa iar bula nu vroia sa plece: Ia bah 100 de mii si dute la futut!! Bula: Nu ma duc ma tata! bula iar: bine da banii ca ma duc, acesta se intalneste cu sorasa pe drum ii povesteste si sorasa ii zice sa se futa cu ea. zis si facut in timpul actului sexual sora sa ii zice:Bula futi exact ca tata!! Bula zice : Stiu ca mi-a spus mama