Member of: [PARTICIPANT CURSE] [4Tuning International] [BMW] [4Wheels]
Re: Respiro
Ieri a fost o zi importanta din viata mea si anume botezul lui Tudor Andrei,fiul lui Syd.Ma bucur enorm de mult pentru Syd si pentru familia lui.Are o familie de nota 10 care il iubeste extraordinar de mult.M-am simtit foarte bine si a fost o petrecere frumoasa. Inca o data Syd felicitari din partea mea.Ai un fiu cuminte si frumos,si o familie care stie ce inseamna cuvantul Iubire.
De la serviciu venit si putin obosit, cu greu gasesc cuvinte ce-ar putea exprima bucuria traita. (inca tind sa cred ca nu s-au inventat) Ma simt cel mai fericit si implinit barbat si SA DE-A DOMNU' TUTUROR CEL PUTIN FERICIREA PE CARE AM SIMTIT-O EU PE 30 ALATURI DE VOI!!! Mi-as fi dorit sa va am pe toti aproape in asemenea momente, dar din motive lesne de inteles, (stim cu totii ce vremuri traim... si n-am vrut sa o simta nimeni ca pe o obligatie) am ales sa fac ceva restrans doar in familie. Cu toate astea, nu mica mi-a fost mirarea cand prieteni la care nu ma asteptam si pe care candva i-am suparat, au venit sa-mi fie alaturi. Imi cer scuze fata de ei daca le-am gresit si le multumesc tuturor celor care mi-au scris si stiu ca din motive ce nu depind de ei ar fi fost langa noi. Multumesc inca odata baietilor pt spectacolul auto oferit in parcare!!! Nu pot explica ce am simtit cand din cauza motoarelor s-a oprit muzica si toata lumea a iesit sa va vada. Daca v-ati simtit bine ne bucuram, daca nu, ne cerem scuze si poate o reparam la botezul fetitei, ca doar am primit niste urari la plecarea voastra de-mi suna si acum in minte...
Pana atunci Andrei va imbratiseaza si promite ca atunci cand o sa se faca putin mai mare, face cinste cu o uriasa punga de seminte. )))