deci ... NU MA INTERESEAZA ( frumos ar fi sa veniti cat mai multi ) ..... eu nu am mai fost pe la intalniri .... de prin octombrie .. de cand am fost tot prin cu facultatea... si nu am putut sa ajung...dar... sapt viitoare sunt acasa... de miercuri seara pana duminca dupa`masa....
VRETI SA FACEM O INTALNIRE SAMBATA ?! ca sa pot fi si eu prezent
am vrb deja cu trafy... si cei mai vechi de pe forum nu cred k ar avea ceva impotriva sa nu vina ( la fel valabil si pt cei noi ) ...
chiar mi`e dor de voi si de intalnirile noastre....
nu pot sa uit prima liniuta la zavoi .. cu gogu ( eram cu geamurile inchise si m`am speriat cand am auzit turbina lu` gogu .. am crezut k s`a rups ceva pe la mine
) sau dup`aia tot cu gogu .. pe calea lui traian ... 140-150 ... L`AM FACUT
SAU ... plecarea de la zavoi... cand m`am luat cu Andrei TRL ... si era s`o facem lata ca venea masina de pe contrasens... intoarcerea lu` Rainman pe mijlocu strazii .. atunci la rovimet... prima intalnire cu prezentarea corrado , incidentu cu ionita la zavoi ... " masinuta surpriza care prinde suta in 3.6 "
... multe , multe aminitiri ... ca sa nu mai spun de serile nenumarate pierdute mancand seminte in fata blocului ( aici vezi incidentu cu garda din seara aia
cien stie cunoaste ) .... la fel si gratarele
) deja e traditie.. SUC`ul .. de la rompetrol la pustiu sau la Petrom V
))
in postul asta ... nu cred k imi vine numai mie zambetul pe buze cand citesc din nou si imi aduc aminte.. ci multora dintre noi care au fost atunci si isi aduc aminte.... asa ca hai sa facem si noi o treaba ... BUNA ( nu ca pana acum nu am fi facut ) si sa nu ne mai certam din rahaturi si mai ales ( sa invatam sa respectam parerea unui om , chiar daca nu esti deacord cu el )
Peace si sa ne vedem cu bine saptamana viitoare ( cu cat mai multi dintre voi sper )