"Mai multi tineri cu masini de mare viteza s-au adunat in noaptea de sambata intr-un cartier din Valcea, ambaland la maxim motoarele si facand curese ilegale. Locuitorii de pe soseaua Ostroveni-Strand au fost deranjati de cele aproximativ 20 de masini cu motoarelor turate la maxim si au chemat politia. La sosirea echipjelor de politie, tinerii au plecat rapid din zona" ))
Mai multi tineri cu masini de mare viteza s-au adunat in noaptea de sambata intr-un cartier din Valcea, ambaland la maxim motoarele si facand curese ilegale. Locuitorii de pe soseaua Ostroveni-Strand au fost deranjati de cele aproximativ 20 de masini cu motoarelor turate la maxim si au chemat politia. La sosirea echipjelor de politie, tinerii au plecat rapid din zona ))
Cea mai tare intalnire
ce mincinosi....ca erau 17si nu faceau zgomot....decat se auzeau putin mai tare .
Mai multi tineri cu masini de mare viteza s-au adunat in noaptea de sambata intr-un cartier din Valcea, ambaland la maxim motoarele si facand curese ilegale. Locuitorii de pe soseaua Ostroveni-Strand au fost deranjati de cele aproximativ 20 de masini cu motoarelor turate la maxim si au chemat politia. La sosirea echipjelor de politie, tinerii au plecat rapid din zona ))
Cea mai tare intalnire
nu mai minti ma lumea ...minte ma baieti... sper ca v`a placut si sa mai veniti si la urmatoarele si lasati rusinea la o parte ca am mai spus si o mai spun, nu masinile conteaza ci oamenii....pe care ii unesc aceeasi pasiune ..masinile daca are cineva filmulete ceva sa le puna sus sau sa dea un mass la astia ai nostri cu link ceva
Cea mai tare intalnire
"dupa ce au fugit, tinerii au continuat sa ambaleze motoarele si sa faca curse in parcarea mall'ului din centrul orasului
Suntem cu ochii pe ei , multumesc asta a fost tot !
O Seara Placuta"
Chiar mi`a placut in seara asta.....pacat k n`am mai ajuns si eu si in parkre la mall.....dar oricum tot ce s`a facut a fost prea frumos.
Stima tuturor !!!
jmeker,pai am daty si eu faze lunghi in oras,si l`am vazut si la semafor in statie igo la noi in oras,i`am dat blitzuri claxoane degeaba...in fine...pai nu am mai oprit mai ca am probleme mari cu masini,mi`au rupot aia garnitura la srvice de la pompa benz i pute inauntru a gaz....plus injectoarele infundate si vaide ele...plus cre ca am galeria sparta sau nush ce naiba ca la 3500 ture nu mai aud nimic.....dar i`am dat 160 cu a4a pe 4 benzi :XXXXXX
p.s. ma anunti cand mai iesiti cu masini pe aci prin oras ca ma alatur si eu sirului indian
DISPER ca nu am venit si eu.... ce naspa e sa nu am weekendurile libere... ma bucur pentru voi ca v-ati intalnit , si din cate am observat a iesit misto de tot. Sper sa ajung si eu la o urmatoare intalnire, asta daca puteti sa faceti si in timpu` saptamanii
Si Trafy..de ce nu ati spus ca va duceti sa va dati la bulevard? Ca mergeam sa va filmez
Multa Bafta !