Cine mai tine minte data de 16-12-2009 ??? daca nu va mai aduceti aminte va spun eu a fost ziua in care s-au impartit amenzi la kaufland pt deranjarea linistii publice . Dupa ce am primit amenda , am actionat in istanta.....si pe data de 29-04-2010 am avut ultimul proces ......acum 2 zile am gasit in posta o " scrisoare "......cand am vazut ca am de plata amenda am fost foarte dezamagit de justitia din ROmania.....dupa cateva ore vine si tata acasa si ai arat " scrisoare " si se pune pe ras si imi zice lasa' mah ca ma duc maine sa vad ( adica azi) cum sta treaba .......Astazi eram la scoala in pauza si am suna tata ...bah vezi ca procesu e castigat si etc......si il intreb : pai si cu "scrisoarea" .....raspuns : au trimis-o fara sa stie ca noi am actionat in instanta si etc. Ma rog nu mai conteaza, principalul e ca am CASTIGAT procesul , dar pt cei care se gandesc sa actioneze in instanta pt. anularea unei amenzi contraventionale fie e si de 2-7 milioane .....sfatul ar fi sa renunte deoarece este foarte multa birocratie , foarte multa asteptare pe salile tribunalului , faorte mult timp liber irosit ,in consecinta alti bani aruncati degeaba + ca exista sansa sa pierzi procesul.......nu stau sa va mai povestesc cu martorii care i-a citat instanta sa vina ca au venit saracii de la ora 8 dimineata si procesul s-a desfasurat pe la ora 17:30 cam asa .....TIN SA LE MULTUMESC CELOR CARE M-AU AJUTAT CU ACEST PROCES SI PROMIT CA VOI DA DE BAUT