Provenanzo, ţi-am repus topicul, îl găseşti acolo, a fost şters pentru că nu vă puteţi abţine să nu vorbiţi ca la uşa cortului, am şters postările în care vă ţigăneaţi în ultimul hal şi l-am rugat pe moderatorul secţiunii respective să nu mai permită deraierile celor care nu înţeleg că bunul simţ primează indiferent de cât de şmecher, bazat, greu, şi cum mai vrei tu, eşti.
Ai linkul postat în topicul deschis aici pe Vâlcea, reciteşte regulamentele forumului înainte să reîncepi postarea, ţi-am mutat acolo fotografiile şi tot ce ai adăugat aici, ţi-am cosmetizat discuţiile în sensul că am eliminat scandalurile, ţi-am unit postările succesive, etc, dar aş vrea să dai şi tu dovadă de puţină bunăvoinţă şi să nu îţi bagi şi scoţi în fiecare post, să nu pui 5 cuvinte în 3 posturi succesive, că poţi să dai edit pe termen nelimitat, să răspunzi ca un om normal, nu ca un zeu coborât printre muritori, ştii tu, lucrurile alea mărunte care ţin de normalitate, că tu dai cu bâta-n baltă şi pe urmă tot tu urli că ţi se face o mare nedreptate şi că toţi ceilalţi sunt de vină şi forumul e de cacao iar tu eşti mai nevinovat ca o virgină...
topicul
aici
later edit: înainte să vă adunaţi toţi termenii scatofilici din voi pe forumul ăsta puteţi da mesaj liniştiţi supermoderatorilor sau moderatorilor de la secţiunile în care consideraţi că vi s-a făcut o nedreptate, puteţi foarte bine să daţi report post când cineva vă jigneşte, nu e nevoie să-i răspundeţi de 2 ori mai agresiv sau jignitor, vă asigur că în urma sesizărilor voastre cineva se va mişca rapid şi va neutraliza/penaliza respectivul post/user dacă este cazul, aşa cum s-a întâmplat de fiecare dată şi cu voi, în caz că vă întrebaţi de ce aţi primit penalizări din senin sau dacă vă urmăreşte cineva fiecare postare de fix acolo se duce. Nu, pur şi simplu ceilalţi useri dau report post şi moderatorul este sesizat automat de ieşirile din posturi.