Quote:
Originally Posted by sharkylete
Daca tie iti place sa faci doar galagie este alegere personala...  )) dar trebuie sa accepti si realitatea! 
|
Trage cat trebuie , adica ca un motor de 1.6 stock ! Daca as fi avut vre-o data impresia ca am masina care fuge as fi dat subwoofere jos, bancheta din spate etc... la categoria ei sta destul de acceptabil ( langa pisicuite de 1,6 1,8 , calibra 2.0 8 v ) etc etc etc..

Pentru galagia aia ma plimb mai mult , imi place ! Este a doua masina, pe care o scot maxim 50 de km pe luna.. si atunci doat pt a face galagie ( de distractie ) . Astazi am prins momentul ( fara baietii rai cu cascheta ) si am probat putin noua cutie . Am vazut ca ai chef de caterinca

)) , trebuia sa mergi cu spatele... poate poate aveam o mica sansa langa un 2.8

). pe mine ma bufnea rasul ca stateai ca langa un scuter.. ai mai dadeai un sprit din cand in cand

). Ma fac eu mare si imi iau si eu masina mai puternica !

) Pana atunci raman la masina saracului , ca se mai strica si ele si trebue sa iti permiti sa schimbi o piesa, sa platesti impozitul, asigurarea... etc... Bafta cu masina ! as spune bafta la modificat.. dar din auzite nu cred ca mai ai ce sa schimbi pe masina aia ca este totul nou

. O zi buna tuturor !
ps : Noi acum plecam la craiova , mai exact aici :
https://www.4tuning.ro/evenimente/sum...ova-14564.html Stam pana duminica... cine mai ajunge pe acolo sa il sune pe Laurete !