15-02-13, 21:39
|
|
Stage 5
|
Re: Bikers `ramnicu valcea`
Te am vazut acum 2 zile cu ea , suna bine rau . Asfalt uscat !
|
|
|
17-04-13, 10:13
|
|
Stage 2
|
....Ca tot vorbeam de modificari..Hai sa ma dau putin `mare` ...
Modificari aduse motorului:Axe cu,came YEC,Arcuri supape YEC,Garnitura chiulasa mai mica in grosime,Bujii,Furtune Samco,Capace protectie GB Racing..Putere: + 200cp
Asta ca sa nu zica lumea ca vorbim,vorbe
|
|
|
24-06-13, 12:13
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [4Tuning International] [BMW] [4Wheels]
|
Quote:
Originally Posted by YamahaR6
Modificari aduse motorului:Axe cu,came YEC,Arcuri supape YEC,Garnitura chiulasa mai mica in grosime,Bujii,Furtune Samco,Capace protectie GB Racing..Putere: + 200cp
|
Frumos proiect. felicitari!
|
|
|
23-07-13, 19:35
|
|
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by Provenzano
Frumos proiect. felicitari!
|
Multumesc frumos!
|
|
|
24-07-13, 15:11
|
|
Stage 2
|
...revin cu noutati.. Mansoane schimbate,puse din cauciuc pt un grip mai bun,mosorul acceleratiei schimbat,pus de Yamaha R6 model 2007 si am obtinut o acceleratie cu o cursa sensibil mai scurta iar perioada de franare cand se inchide gazul este muult,muult mai eficienta..
...si...cam asa se prezinta bestia pe strada https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater
|
|
|
28-09-13, 13:39
|
|
Stage 3
|
Quote:
|
NU CRED CA ARE PLUS 200 DE CAI CUM ZICI TU. AI PUTEA DEMONSTRA ACESTI CAI LA TEST? NU CRED.
|
|
|
18-11-13, 12:31
|
|
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by Razvan_Rzv
NU CRED CA ARE PLUS 200 DE CAI CUM ZICI TU. AI PUTEA DEMONSTRA ACESTI CAI LA TEST? NU CRED.
|
Te salut,
Nu crezi ca ieseam mai ieftin daca montam un Power Commander,asa cum fac majoritatea?
Ai cumva idee cat costa modificarile aduse motorului meu?
Iti doresc o zi placuta!
|
|
|
18-11-13, 14:33
|
|
Stage 3
|
Quote:
Te salut,
Nu crezi ca ieseam mai ieftin daca montam un Power Commander,asa cum fac majoritatea?
Ai cumva idee cat costa modificarile aduse motorului meu?
Iti doresc o zi placuta!
|
Salut.
Nu am idee sunt incepator in domeniu moto nu am tunat motociclete.. eu doar am intrebat de cai exact ca dovada. Am avut cbr , iar la primavara ma tenteaza sa iau tot miar sa iau un r1. din ce am tot citit pe net,,,r1 model 2007-2008 are la roata 153 de cai iar motoru ar scoate 177 din fabrica. Am vorbit de cifre mai exacte. Eu nu am zis ca nu are CERT. am zis ca nu cred, sti ca in lume sunt multi Toma Necredinciosu. Am intrebat doar daca poti sa ne arati exact cu cifre ce inseamna acel 200 plus obtinut din acele modificari.Si scuze daca te-a deranjat intrebarea mea !
|
|
|
18-11-13, 15:12
|
|
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by Razvan_Rzv
Salut.
Nu am idee sunt incepator in domeniu moto nu am tunat motociclete.. eu doar am intrebat de cai exact ca dovada. Am avut cbr , iar la primavara ma tenteaza sa iau tot miar sa iau un r1. din ce am tot citit pe net,,,r1 model 2007-2008 are la roata 153 de cai iar motoru ar scoate 177 din fabrica. Am vorbit de cifre mai exacte. Eu nu am zis ca nu are CERT. am zis ca nu cred, sti ca in lume sunt multi Toma Necredinciosu. Am intrebat doar daca poti sa ne arati exact cu cifre ce inseamna acel 200 plus obtinut din acele modificari.Si scuze daca te-a deranjat intrebarea mea !
|
http://www.yamaha-racingparts.com/mo...0&sub=0&page=1
Poate acum intelegi de unde!
|
|
|
|
|