nu din pacate ... dar e buna si asta p.s. am ascultat mel asta azi de la 10 dimineatza la 8:30 seara =)) in continuuu ) nebun si eu
p.s. pentru cei care o vor pe tel si au telefoanele mai "puturoase" (la sunet) pm me si o sa va dau melodia dar cu un volum mai mare
Member of: [Moderators] [4Rally] [Shadows Racing Team] [ALFA ROMEO]
Re: New Racing Team: Shadows
Quote:
Originally Posted by DemonS
nu din pacate ... dar e buna si asta p.s. am ascultat mel asta azi de la 10 dimineatza la 8:30 seara =)) in continuuu ) nebun si eu
p.s. pentru cei care o vor pe tel si au telefoanele mai "puturoase" (la sunet) pm me si o sa va dau melodia dar cu un volum mai mare
m-am prezentat mai demult ... dar ... eh
deci sunt Ciprian (Demon) sunt din valcea (undeva in ostroveni), am pasiune la masini :X sh cam atat daca e cv astept intrebari
m-am prezentat mai demult ... dar ... eh
deci sunt Ciprian (Demon) sunt din valcea (undeva in ostroveni), am pasiune la masini :X sh cam atat daca e cv astept intrebari
Member of: [Moderators] [4Rally] [Shadows Racing Team] [ALFA ROMEO]
Re: New Racing Team: Shadows
Quote:
Originally Posted by florynvl (X29 ZMT)
normal ca astepti,ai intrat mocca ,ai stat ferit de ploaie,conditii bune.te cred si eu.
GLUMESC.
Cu placere trafy si oricand este nevoie de ajutor,nu se pune problema.
ca postul asta a lu Foin m-a facut sa ma gandesc la Lungan. Haideti cu totii sa il strigam in cor pe lungan si sa ne uitam spre poarta surprizelor : LUNGANEEEEEEE !!!!