30-07-08, 00:26
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Fanatik MotorSport]
|
Re: Intalniri useri 4tuning Tulcea
si tot nu mai plimbat cu evo
|
|
|
30-07-08, 00:50
|
|
Daewoo Driver
Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
Nici pe mine...
E bulangiu asta.
|
|
|
30-07-08, 16:34
|
|
Stage 5
|
Acest Fanatik Motorsport nu se va duce de rapa....Vom ramane mai putini dar....Si nu ii poarta nimeni pica lui Radu,chiar daca a plecat.
|
|
|
01-08-08, 01:48
|
|
Stage 5
Member of: [RENAULT] [Toyota]
|
Haha, ce pe dinafara sunt, acum mai e un club in tulcea?? Sa inteleg ca oasul trece printr-o serie de transformari, e un fel de dinastie...si cu Fly, care e one man army acum sunt 3 cluburi...hmmmm, ce urmeaza?
Last edited by KAB; 01-08-08 at 01:52.
|
|
|
01-08-08, 03:16
|
|
Renault Driver
Stage 5
Member of: [RENAULT]
|
sunt cluburi in oras? pe mihai il inteleg e singur .. dar restu ? unde-s intalnirile? semintele?fugareala raceri? inseamna ca inca putin si eu cu gasca ne putem numi club--macar ne intalnim in sens,la egreta dar sub nici un nume
|
|
|
01-08-08, 10:05
|
|
Stage 5
|
Discutiile astea chiar nu isi au rostul, daca vreti sa faceti mishto de notiunea de club ar fi bine sa va abtineti, intai ar trebui sa o intelegeti si abia apoi sa comentati! Nu ma dau eu mare "clubber" si nici nu am fost vreodata dar lucrurile privind cluburile se vor schimba. Discutiile de aici de pe forum sunt egale cu zero, unii chiar au prea mult timp liber...
|
|
|
01-08-08, 10:37
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Mitsubishi] [Anonymous Motorsport ]
|
Quote:
Originally Posted by Bogyciu
Discutiile astea chiar nu isi au rostul, daca vreti sa faceti mishto de notiunea de club ar fi bine sa va abtineti, intai ar trebui sa o intelegeti si abia apoi sa comentati! Nu ma dau eu mare "clubber" si nici nu am fost vreodata dar lucrurile privind cluburile se vor schimba. Discutiile de aici de pe forum sunt egale cu zero, unii chiar au prea mult timp liber...
|
Exact Bogdane Tastaturisti dom'le..... get a freakin' job! )))))))))))))
Si cine face cele mai multe discutii fara rost aici e nenea fly
Last edited by MauS; 01-08-08 at 10:40.
|
|
|
01-08-08, 11:17
|
|
Stage 5
|
Radule ai murit?Mai da si tu un semn de viata!!!Cat despre discutiile de mai sus no comment...Eugene lasa tastatura aia si aratate la fata sa vedem si noi ce fel de om esti,toata lumea te stie numai de pe aici...
|
|
|
01-08-08, 13:03
|
|
Stage 5
Member of: [RENAULT] [Toyota]
|
Quote:
Originally Posted by Bogyciu
|
De acord cu tine... Cred ca ai prea mult timp liber daca te superi ca mai face unu si altu caterinca... Cand ai fost ultima oara la o intalnire fanatik?
Quote:
Originally Posted by MauS
|
Daca noi suntem tastaturisti, inseamna ca tu esti omul invizibil de nu te mai vede lumea, sau ai devenit anonim? joke...
Quote:
Originally Posted by webcathos
Radule ai murit?Mai da si tu un semn de viata!!!Cat despre discutiile de mai sus no comment...Eugene lasa tastatura aia si aratate la fata sa vedem si noi ce fel de om esti,toata lumea te stie numai de pe aici...
|
Bine zis, webcathos rules!
|
|
|
01-08-08, 13:04
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [A.C.S. Speedline Motorsport]
|
Quote:
Originally Posted by MauS
|
Hai la multi ani..si nu ma uita cu scaunele....
|
|
|
01-08-08, 13:41
|
|
Renault Driver
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by webcathos
|
HAHA ma faci sa rad... chiar RAU RAU ! toata ziua sunt prin oras, maus ma stie--- si poate chiar voi,am fost la rosa o data cu el si ati venit si voi, mihai ma stie si el din vedere mai mult, cu obraznick sunt prieten bun :-j ... oricum in oras sunt toata ziua... doar ca aici in tulcea... termenul de club e inteles diferit vad! in Bucuresti treaba sta altfel--- eu iti spun pt ca am vazut!
|
|
|
02-08-08, 12:41
|
|
Stage 5
|
Si cum crezi tu ca termenul de club e inteles..??!!!Chiar m-ai facut curios...Imi pare rau daca nu te-am observat sau nu am facut cunostinta
|
|
|
02-08-08, 14:59
|
|
Renault Driver
Stage 5
|
am facut, dar ai uitat in fine nu are importanta ! si nu are importanta ce cred eu despre UN CLUB ! important e ce faceti voi .. nu e treabea mea! eu nu fac parte dintr-un club!
|
|
|
02-08-08, 18:50
|
|
Delta Racing Crew Member
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Delta Racing Crew] [VW] [Opel]
|
Nu ma bag in discutiile vostre cu toate ca ce am citit pe aici nu prea isi are rostul... hai cel mai bine sa ne intalnim sa vorbim ... aici sa ne dam intalnirea... d maine is acasa ... maine seara pe la 9 - 9:30 ? am dat o idee spuneti voi locul...
Last edited by SEJ; 02-08-08 at 19:11.
|
|
|
03-08-08, 13:28
|
|
Delta Racing Crew Member
Stage 5
Member of: [Design Team] [Virtual Tuning] [SKODA] [Delta Racing Crew]
|