05-07-07, 13:23
|
|
Stage 1
|
Re: Articole Tuning exterior
Quote:
Originally Posted by flmoise
la oltcituri de bagi? nu sunt foarte multumit de ce am acum pe masina! ma interesa ceva mai finutz!
|
Imi pare rau dar nu !! Am gasit ceva mai fain si vreau s o vand de asta ! Deocamdata mi tunez singur Octavia !
La altele nu ma bag.
|
|
|
05-07-07, 13:45
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [A.C.S. Speedline Motorsport]
|
Domnu Bogyciu...ma intereseaza cumplit faza cu bari spoilere si diverse.....vreau mai multe detalii.....intentionez sa vopsesc masina,sa fac o capitala...si ar fi bine si o schimbare usoara de look dupa toate acestea.....deci ia-ma in calcule.....orice poa sa faca omul tau gen Wrc....nimic fancy....totul mare musculos...exact ca la wrc.....
|
05-07-07, 16:15
|
|
Stage 5
|
Hai ca m-am bagat cam adanc, pentru toti cei interesati in bariera Mahmudiei la Service-ul ala mare cu Dacia pe acoperis, intrebati de Paul, baiatu care se ocupa de Tuning, Alan Design se numeste firma. Vorbiti cu el direct, daca nu puteti ajunge la el vorbim aici. Daca aveti poze cam cu ce ati vrea sau schitze direct pe hartie sau pe CD-uri la el acolo.
|
|
|
05-07-07, 16:28
|
|
Stage 5
|
Si inca ceva, nu va asteptati sa vedeti zeci de bari agatate pe pereti, alte zeci in diferite stadii de executie, etc. E un singur baiat care lucreaza la o singura bara, da' asa au inceput toti sa stit!
|
|
|
05-07-07, 19:38
|
|
Stage 4
|
exact tocmai de aceea ar trebui sa fie CORECT in pret ! dar daca ia cat ar lua un baiat de prin CT buc ar fi cam aiurea
|
|
|
13-07-07, 23:08
|
|
Stage 5
|
E cam gata de livrare, daca intereseaza pe cineva, stiti unde sa va duceti...
|
|
|
14-07-07, 16:04
|
|
Stage 4
|
am fost la paul acum 5 minute am stat 30minute privit vorbit ... impresie un baiat ok , bara arata sa spunem bine ( nu e perfecta dar fiind prima lui bara se iarta cum s-ar zice ), sistem de prindere aiurea,lufturi prezente! bara montata pe un taxiu ( are omul de pe taxi niste gusturi te doare capul citez " pacat ca n-am gasit GTI sa pun pe masca ,dar e bun si RENAULT " ).. iar nu e prea bine ca masina e apropiata de strazi din bara...deci daca ii pui si o suspensie stai pe bara ! oricum omul va progresa, e dispus sa faca orice dar dureaza... oricum de unde se inspira e bine ..de aici de pe forum
|
14-07-07, 16:35
|
|
Stage 5
|
Tre' sa-l crezi si pe el, nu e chiar la prima bara (la adoua ) da inca e novice. Daca te duci la el si ii zici asta vreau, asa asa, cu asta aici si asta acolo eu zic ca ti-ar face ce vrei tu, da la cat tuning a vazut el pana acum... Abia acum incepe educatia, eu am vazut bara cand era aproape gata, daca o vedeam mai devreme iesea altfel, il bateam eu la cap si ma asculta el pana la urma. Faza cu Taxiul, trebuie promovata cumva munca, daca o tii in garaj pe masa nu va sti nimeni de tine, asa mai o vorba, mai un client... Paul si-a facut acum cativa ani o Jawa cu carenatura de Kawasaki ZZR, asa ca eu zic ca se descurca destul de bine cu fibra... Vom mai vedea ce iese si mai vorbim dupa...
|
|
|
14-07-07, 17:59
|
|
Stage 4
|
perfect de acord cu tine ! eu doar am zis ce era de bine si ce era de rau si am precizat clar care e scuza lui E LA INCEPUT ....
|
|
|
15-07-07, 01:35
|
|
Delta Racing Crew Member
Stage 5
Member of: [Delta Racing Crew]
|
am si eu nevoie de ajutor! mi am plesnit bara in fata intr o canalizare inalta pe care nu am vazut o si cred ca inca ar merge reparata!(ma gandesc sa fie ranforsata cu fibra pe partea din interior)
|
|
|
15-07-07, 15:10
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by flmoise
am si eu nevoie de ajutor! mi am plesnit bara in fata intr o canalizare inalta pe care nu am vazut o si cred ca inca ar merge reparata!(ma gandesc sa fie ranforsata cu fibra pe partea din interior)
|
Fugi la Paul si vb cu el, cred ca o sa te rezolve... Locatia am spus-o mai sus, gasesti tu... Iti da el mai multe solutii pt asta...
|
|
|
16-07-07, 21:19
|
|
Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
Flmoise,maine ne vedem la Paul!Am fost azi la el si mi-a zis sa vin maine dupa ora 12,ca dimineata are treaba la masina ta!Super de treaba la prima discutie baiatul...nu am vb prea multe pt ca eu eram in graba!A zis ca face si polish...
|
|
|
16-07-07, 22:29
|
|
Stage 5
|
Hai ca trec si io maine cand ies de le munca, poate va gesesc pe acolo, mai stam la o poveste...
|
|
|
17-07-07, 10:51
|
|
Delta Racing Crew Member
Stage 5
|
am fost si am lasat masina acolo! nu stiu daca ne-am intanlit dar azi ajung din nou acolo pe la 14.30! din pacate abia acum am citit topicul ca altfel va cautam pe acolo!
|
|
|
17-07-07, 11:05
|
|
Delta Racing Crew Member
Stage 5
|
aaaaa...si mi am comandat si niste ochelari la oltcitul meu! Sa vedem ce-o fi?
|
|
|
|
|