Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Tulcea

Reply

Thread Tools
Old 27-09-07, 11:55   #16
flmoise
Delta Racing Crew Member

Stage 5

flmoise's Avatar

Member of:
[Delta Racing Crew]
Default Re: Versus

Quote:
Originally Posted by Alecu_2fast View Post
Samsung D900 i sau sony ericsson k800? Intrebarea asta ma macina...
sony e mai tare...am prieten care e ofticar ca si a luat samsung 900i in locul unui sony...la oferta orange. mi a zis ca a avut nokia inainte si inca nu a reusit sa se impace cu meniul de la samsung
flmoise is offline   Reply With Quote
Old 27-09-07, 18:22   #17
KAB

Stage 5

KAB's Avatar

Member of:
[RENAULT]
[Toyota]

Quote:
Originally Posted by flmoise View Post
sony e mai tare...am prieten care e ofticar ca si a luat samsung 900i in locul unui sony...la oferta orange. mi a zis ca a avut nokia inainte si inca nu a reusit sa se impace cu meniul de la samsung
Ai dreptate. Sony este mai tare peste majoritatea si la calitate si la meniu...Nokia si cu samsung au meniuri enervante rau...Astept sa se ieftineasca k810. Ce parere ai de baiatu` asta http://www.infogsm.ro/phone-1755-son...sson_k850.html

Last edited by KAB; 27-09-07 at 18:25.
KAB is offline   Reply With Quote
Old 27-09-07, 18:39   #18
Eugen_TL
Renault Driver

Stage 5

Eugen_TL's Avatar

Member of:
[RENAULT]

nokia meniu enervant? eu am si nokia si sony... si tin sa spun ca nokia are cel mai simplu meniu ..si mamaimea se descurca cu un nokia si are si un sony in casa si se incurca in taste in fine tot nokia ramane baza la telefoane! pt mp3uri si alte chestii da sony e tare ..dar telefonul e sa vb sa te tina sa arate si serios.. si nokia cred ca le are pe toate ! eu vreau sa imi iau un nokia e50 mi se pare superb telu

iar acum on ..intre acele doua ,as renunta la samsung clar
Old 27-09-07, 18:44   #19
KAB

Stage 5

KAB's Avatar

Member of:
[RENAULT]
[Toyota]

N-am zis k nokia nu e telefon serios, e cel mai serios..., si are si meniul simplu, dar mi s-a pare cam enervant, mai ales la apeluri nepreluate cand nu stii cine dracu te`a sunat si de cate ori si pe cine tre sa suni primu, si cand e vorba de calitatea bateriei, clar tot nokia, dar are sony ceva aparte... e pentru cunoscatori :P
Old 27-09-07, 18:52   #20
flmoise
Delta Racing Crew Member

Stage 5

flmoise's Avatar

Member of:
[Delta Racing Crew]

am avut nokia cu simbian 9.0 ...nebunie frate... l am dat cat de repede am putut! iar eu ma pricep ceva la butonat....
recunosc , sunt fan sony-ericsson ... tel lor nu au nici preturile nokia si raport calitate pret mai mult decat corect.

Last edited by flmoise; 27-09-07 at 18:55.
flmoise is offline   Reply With Quote
Old 28-09-07, 19:38   #21
adioperator

Stage 2

adioperator's Avatar

Member of:
[PEUGEOT]

Quote:
Originally Posted by Alecu_2fast View Post
Samsung D900 i sau sony ericsson k800? Intrebarea asta ma macina...
Daca nu easpund prea tarziu
Recomand in K800i, are o camera mai decenta pentru fotografii, nu acelasi lucru pot sa-l spun despre filmuletze.
adioperator is offline   Reply With Quote
Old 01-10-07, 11:54   #22
KAB

Stage 5

KAB's Avatar

Member of:
[RENAULT]
[Toyota]

Quote:
Originally Posted by adioperator View Post
Daca nu easpund prea tarziu
Recomand in K800i, are o camera mai decenta pentru fotografii, nu acelasi lucru pot sa-l spun despre filmuletze.
Asa spuneam si eu, singurul inconvenient e ca ar fi mai maricel... dar merge, o sa tin cont de sfaturile voastre
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -