09-11-08, 16:24
|
|
Delta Racing Crew Member
Stage 5
Member of: [Delta Racing Crew]
|
Re: Visele noastre in domeniul auto
am un vis! sa pot sa conduc , sa pilotez, sa modific, sa ajut si pe altii sa faca acelasi lucru, fara ca asta sa insemne falimentul meu financiar!
nu ma intereseaza marca...si nici nu visez la o masina de-a gata(bugatti sau mclaren) dar as vrea ca sa ma pot implica personal in proiecte ...
|
12-11-08, 00:34
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 4
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Toyota]
|
Quote:
Originally Posted by flmoise
am un vis! sa pot sa conduc , sa pilotez, sa modific, sa ajut si pe altii sa faca acelasi lucru, fara ca asta sa insemne falimentul meu financiar!
nu ma intereseaza marca...si nici nu visez la o masina de-a gata(bugatti sau mclaren) dar as vrea ca sa ma pot implica personal in proiecte ...
|
si ce te retine ?
|
|
|
12-11-08, 09:05
|
|
Delta Racing Crew Member
Stage 5
Member of: [Delta Racing Crew]
|
nimik...
|
|
|
04-02-09, 23:50
|
|
Mercedes Driver
Stage 5
Member of: [MERCEDES] [2 Roti] [LANCIA]
|
Sper sa am un Hummer....H2-ul
|
|
|
12-02-09, 21:27
|
|
Stage 1
|
Scuza-ma k ma bag in busturile tale dar sincer ce vezi la un H2 as fii curios , am mai intrebat multa lume ce vede la masina aia si 95% din ei mi-au spus ca e mare .... atat ... ma rog scuze inca o data , si mie in plas SUV dar eu as alege un Land Rover Range Rover ...
|
|
|
13-02-09, 05:58
|
|
Mercedes Driver
Stage 5
Member of: [MERCEDES] [2 Roti] [LANCIA]
|
Quote:
Originally Posted by vely_brabus
Scuza-ma k ma bag in busturile tale dar sincer ce vezi la un H2 as fii curios , am mai intrebat multa lume ce vede la masina aia si 95% din ei mi-au spus ca e mare .... atat ... ma rog scuze inca o data , si mie in plas SUV dar eu as alege un Land Rover Range Rover ...
|
da e mare si asta e important mie imi place.. am un chrysler 300 c si mi se pare mica.. ce party as face eu intr-un hummer 2
|
|
|
15-02-09, 16:49
|
|
Ford Driver
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [FORD]
|
Bmw e46 m3 + horsepowerfreaks turbo.
Asta e!!!Asa ceva as vrea!!!
|
|
|
04-12-09, 15:14
|
|
Stock
|
Quote:
Originally Posted by obrazNICK
La ce anume visati , ce v-ati dori sa aveti urmatoarea masina etc.
Eu personal mi-as dori un Mercedes clasa C modelul anterior nu cel care a iesit acum , Audi A3 sau Volvo C30 .
|
un C asa? https://forum.4tuning.ro/album.php?albumid=2630
|
|
|
04-12-09, 15:21
|
|
Renault Driver
Stage 5
Member of: [RENAULT]
|
DOAMNE voi va uitati la data inainte sa scrieti?
13-03-07, 20:01
|
|
|
05-12-09, 01:13
|
|
Stock
|
Quote:
Originally Posted by Eugen_TL
DOAMNE voi va uitati la data inainte sa scrieti?
13-03-07, 20:01
|
Ideear era ca aveam acelasi "vis in domeniul auto" si eu am reusit sa-l implinesc. Sincer nu m-a interesat data postarii; pur si simplu rasfoiam prin topicuri si mi-a placut titlul.
|
|
|
05-12-09, 18:11
|
|
Renault Driver
Stage 5
|
Si c-ul ala e al tau sa inteleg? daca DA scapa-te de dungile alea cromate de la faruri stopuri si ce-ai pus tu pe el, lasa-l cum a iesit pe fabrica altfel o dai in kitch,tiganie.
|
|
|
05-12-09, 18:48
|
|
Seat Driver
Stage 5
Member of: [SEAT]
|
Quote:
Si c-ul ala e al tau sa inteleg? daca DA scapa-te de dungile alea cromate de la faruri stopuri si ce-ai pus tu pe el, lasa-l cum a iesit pe fabrica altfel o dai in kitch,tiganie.
|
si eu sunt de acord cu eugen
|
|
|
05-12-09, 18:50
|
|
Stock
|
Quote:
|
Mai ce sa-ti zic... fiecare cu damblaua lui. Ideea e ca am domeniul de activitate ceva mai indepartat si poate m-am molipsit intre timp de la asiatici in materie de “blink blink”; kitul achizitionandu-l de aici (asta sa nu te gandesti ca am pus pe masina dungi nichelate cu adeziv 2M comercializat in bazar). Oricum nu l-am gasit prea “saritor la ochi” dar in acelasi timp ceva mai aparte. Uite atasat cateva asiatice.
|
|
|
05-12-09, 19:55
|
|
Renault Driver
Stage 5
|
masinile postat de tine au un nivel f ridicat de mofidicare, pe cand a ta NU, de aceea e bine sa o lasi cat mai clean, totusi e MERCEDES ( lux ). O folie ii ajunge, poate jante mai late cu buza(asta daca ai bani de ceva adevarat nu turcesti---sunt frumoase si astea de pe ea).
Daca nu ma crezi, poti face un topic cu vot.. adica pui masina ta si intrebi " Va place cromul de la far/stop? DA sau NU " iti garantez ca toti vor spune NU.
|
|
|
05-12-09, 20:28
|
|
Stock
|
[/QUOTE]Timp din pacate nu prea am.... masina o conduc 3 saptamani la fiecare 5 luni in rest sta la garaj. Deci la ce bun? am vrut s-o "rujez" si atat.
|
|
|
|
|