Am o poza tare. E faquta acum 2 ani cand eram in sc de pol. Mashina era a unui coleg. E reno 12 shi noi, ca prieteni shi baietzi de treaba ce eram, am decis sa o deschidem (cu o cheie de dacia 1310) shi sa i punem in portbagaj mai multe pietricele. Rezultatul il putetzi observa. A fost super fun pt noi. El nu a mai crezut asha a 2 a oara cand s a intamplat shi se plangea ca i am bulit amortizoarele. Ne a raportat la comandant....What the hell! It was great!
Alta faza tare, alt coleg. Am decis sa l pedepsim sarind 1 piq pe patul lui... Am ras de el toata noaptea cat a stat sa l repare!!! hihihi
Cea mai tare faza!!!Daca nu era bataie cu perne, era bataie cu apa. Eu eram "cameraman" shi am cazut victima la un moment dat. Nu se vede bine dar se intelege tot. Enjoy!
aici la 9 mai ... ne-au lasat pe jos ....=))) si mergeam noi 4 zici ca eram din filmele cu cowboys nasol nush dc nu a iesit sunetu in fine atunci a fost tare ei faceau urmariri pe acolo care pe care si noi pe jos ... suparati... ce burta are Grecu' ba baiatule
cum am spus si pe celalalt topic...se vede clar ca e caterinca! adica au vrut sa spuna ceva de genu " uite frate avem 215cp si totusi nici nu se simt ...parca stai pe loc la 230 " dar unii inteleg aiurea se pare ! chiar asa de prost sa fie romanu sa nu-si dea seama ca nu cu orice stai langa o asemenea masina?