03-09-07, 18:02
|
|
 Stage 5
Member of: [RENAULT] [Toyota]
|
Re: Diverse,evenimente,discutii,pareri
Quote:
Originally Posted by webcathos
Hai sa va povestesc ce mi s-a intamplat aseara!Undeva in fata la Patria vine nenea politaiul in viteza dupa mine si ma trage pe dreapta!Intreb cu ce am gresit si se ia de mine ca de ce merg doar cu pozitia aprinsa si cu proiectoarele.Ii spun ca am plecat asha cu ele si am uitat sa aprind faza scurta.Totul ok pana aici...Da sa se urce in masina si sa plece,insa cand se uita mai bine vede spoilerele si se da la loc jos...Citez: " a tu esti de ala care face curse pe aici prin oras!"Raman blocat si ma bufneste rasul,faza care l-a iritat si ma ia la puricat..actele masinii,actele pentru folii,cauta chichite sa ma arda.Vede ca nu are cu ce ,si se uita la jenti!Imi cere cartea de identitate a masinii si ma ia la intrebari precum ca de ce nu sunt trecute cauciucurile si jentile in carte ,asta dupa ce se uitat atent cu lanterna la dimensiuni!! Scoate carnetul de procese verbale fericit ca a gasit ceva...si ma intreaba unde lucrez!Ii spun unde, bombane ceva si pleaca fara sa zica nimic...Am ramas uimit in drum nestiind ce sa mai zic.Asta este cea mai tare faza care mi sa intamplat vreodata!!!Aldreq incompetenti...  )
|
da unde lucrezi frate? la sri? cik acum mai nou se da amenda si pentru proiectoare, cat despre jante daca ai certificatul de omologare poti fraieri cativa militieni pana se prind.
|
|
|
03-09-07, 19:16
|
|
Renault Driver
 Stage 5
Member of: [RENAULT]
|
pai si inainte se legau de tine pt proiectoare! alea sutn pt ceata.. la noi nu e ceata nici ziua nici noaptea  )) de skoda nu se leaga.. nici nush ca au proiectoarele in far  da-i draq de urati
|
|
|
03-09-07, 20:21
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [AUDI]
|
Quote:
Originally Posted by Eugen_TL
acum 2 seri.. pe un prieten l=au oprit la sens...sa sufle =)) termina cu el se urca pleaca si la new age alt echipaj il opreste =))) pt aceeasi chestie la care el "hai sefu ca am mai suflat o data si acolo " si el " bine bine mergi"... si imediat il lasa pe unu si ala de-al draq trece prin fata lor ...normal l-a oprit ! si face gaborul " sunt ..." la care ala" da da stiu mai devreme am aflat" =))) rasul de pe lume era
|
Pai si nu e normal sa opreasca tot ce trece si sa faca alcool-test?Era sambata seara si la orele alea lumea pleca de prin cluburi , mie personal mi se pare o initiativa buna a politiei rutiere.
|
03-09-07, 23:21
|
|
Renault Driver
 Stage 5
|
da e perfect normal ... de aceea opresc pe toata lumea ..indiferent ca are lambo 6 a8 s chestii de genu =))) acolo ar gasi ceva cu alcool-test nu la majoritatea care se plimba si ies la o samanta suc
|
|
|
03-09-07, 23:48
|
|
 Stage 5
|
Pe mine inca nu m-a oprit nimeni sa imi puna fiola, de cand conduc in TL (un an) am fost oprit o singura data, si amendat, pe varianta pt ca aveam 69 la ora, corect, nimic de obiectat, in rest, nimic altceva... Cat despre cei care conduc bauti, si-o fac cu mana lor, daca omoara un om nu isi mai "murdareste" nimeni mainile cu ei...
|
|
|
10-09-07, 20:50
|
|
 Stage 5
|
Stie cineva in Tulcea o tinichigerie unde se sudeaza cu MIG? Ma intereseaza undeva unde se lucreaza cu orice altceva decat flacara oxiacetilica (autogen).
|
|
|
12-09-07, 12:53
|
|
 Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
Sa stii ca am sa o amestec printre acte data viitoare Bogdane...
|
|
|
15-09-07, 13:16
|
|
 Stage 5
|
Mai traiti?Am auzit ca scot astia taxa si baga o taxa verde mult mai mica...Ce parere aveti?
|
|
|
15-09-07, 14:12
|
|
Renault Driver
 Stage 5
|
sa o scoata de tot din partea mea sa imi aduc si eu ce vreau  ca asta astept
|
|
|
15-09-07, 15:06
|
|
 Stage 5
|
Cred ca ,cu totii asteptam asta....
|
|
|
15-09-07, 15:36
|
|
Renault Driver
 Stage 5
|
va spun cand o scoate aduceti 2-3 masini  ca poate ne trezim ca baga iar taxa.. daca vreti ceva mai vechi is misto luati una pt piese
|
|
|
15-09-07, 15:52
|
|
 Stage 5
|
da e o idee buna...Dar eu ce dreq fac cu al meu Cielo...
|
|
|
15-09-07, 15:55
|
|
Renault Driver
 Stage 5
|
pai il vinzi de pe acum mai bine  daca nu te uiti la el :P
|
|
|
15-09-07, 17:24
|
|
 Stage 5
|
cred ca o sa ma uit la el pana cade de tot...numai ca e proaspat renovat si s-ar putea sa ma uit mult si bune la el...  !!!
|
|
|
15-09-07, 17:55
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Eugen_TL
pai il vinzi de pe acum mai bine  daca nu te uiti la el :P
|
Stii tu treaba cu datul vrabiei din mana pe cea de pe gard, parerea mea e ca nu o sa dispara prezenta taxa si nici nu o sa scada semnificativ! Asa ca vom conduce in continuare ce avem si doar sa visam la ce am fi putut avea... WE LIVE IN ROMANIA, FUCK IT!!!
|
|
|
|
|