Go Back   Forum 4Tuning > www.4tuning.ro > ARHIVA > Arhiva evenimente > TuningDAYS 2007

Reply

Thread Tools
Old 05-04-07, 10:08   #61
draculas

Stage 5

draculas's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
Default Re: 4tuning, copii si TuningDAYS - cel mai frumos premiu

Gratiane foarte frumos din partea ta , felicitari
draculas is offline   Reply With Quote
Old 18-05-07, 11:17   #62
dan_ursu

Stage 4

dan_ursu's Avatar

Member of:
[DACIA]
[RENAULT]

foarte frumos din partea ta te admir ca faci un lucru asa de frumos a sa contribui si eu
dan_ursu is offline   Reply With Quote
Old 21-05-07, 20:25   #63
MKE

Stage 5

MKE's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[Street Zone]

Vazand ca baietzii de la 4tuning nu-si gasesc timp sa se ocupe, am fost la birou si am luat de la ei suma echivalenta de care stiam tinand cont ca eu am vandut practic la fata locului .
Acum cateva zile , am transformat banii in alimente, zeci de baxuri de biscuiti , dulciuri de toate felurile, cateva baxuri de lapte pt sugari, 150 de seringi de unica folosinta, caditze, galetzi si alte lucruri pe care ne-am gandit noi ca le-ar fi de folos.
Toate acestea impreuna cu cateva baxuri de lucruri pe care le-au adunat Gratian, Zoliat, noi si inca cativa prieteni, am umplut 2 masini si le-am dus copiilor
Din multele locuri posibile am ales Centrul de plasament din curtea institutului Victor Babes, asta deorece eu locuiest f aproape si stiam locurile.
Acolo sunt orfani, incepand de la sugari pana la 17-18 si in plus sunt bolnavi de SIDA.
MKE is offline   Reply With Quote
Old 21-05-07, 23:07   #64
D R A
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
Originally Posted by MKE View Post
Vazand ca baietzii de la 4tuning nu-si gasesc timp sa se ocupe, am fost la birou si am luat de la ei suma echivalenta de care stiam tinand cont ca eu am vandut practic la fata locului .
Acum cateva zile , am transformat banii in alimente, zeci de baxuri de biscuiti , dulciuri de toate felurile, cateva baxuri de lapte pt sugari, 150 de seringi de unica folosinta, caditze, galetzi si alte lucruri pe care ne-am gandit noi ca le-ar fi de folos.
Toate acestea impreuna cu cateva baxuri de lucruri pe care le-au adunat Gratian, Zoliat, noi si inca cativa prieteni, am umplut 2 masini si le-am dus copiilor
Din multele locuri posibile am ales Centrul de plasament din curtea institutului Victor Babes, asta deorece eu locuiest f aproape si stiam locurile.
Acolo sunt orfani, incepand de la sugari pana la 17-18 si in plus sunt bolnavi de SIDA.
Felicitari !!!. Inca o data de apreciat gestul .
Un tricou , un bilet , un stiker inseamna o paine sau o seringa amarata care le poate salva viata celor batuti de soarta .
D R A is offline   Reply With Quote
Old 28-05-07, 23:22   #65
Slim29

Stage 5

Slim29's Avatar

Quote:
Originally Posted by MKE View Post
ft frumos din partea voastra .. bafta
Slim29 is offline   Reply With Quote
Old 24-06-07, 23:16   #66
Bughilas

Stage 5

Bughilas's Avatar

Member of:
[DACIA]
[VW]

mai dragilor unde pot gasi si eu asemenea chestii?sunt din Sibiu si pana acuma nu am vazut decat o singura masina cu un autocolant pe luneta.....merci
Bughilas is offline   Reply With Quote
Old 26-06-07, 00:20   #67
MKE

Stage 5

MKE's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[Street Zone]

ori vii la unul din show-rile organizate de 4tuning si gasesti acolo tot felu' de articole promotionale... , ori cumperi revista 4TuningRO nr. 6 pe care inca (din cate stiu eu) o mai gasesti in benzinarii si gasesti in ea stikerul ..
MKE is offline   Reply With Quote
Old 22-03-08, 21:34   #68
yany

Stage 1

Thumbs up Re: 4tuning, copii si TuningDAYS - cel mai frumos premiu

un gest frumos din partea 4tuning ..
yany is offline   Reply With Quote
Old 22-03-08, 23:05   #69
Bogdan_ozzy

Stage 5

Bogdan_ozzy's Avatar

Member of: