Go Back   Forum 4Tuning > www.4tuning.ro > ARHIVA > Arhiva evenimente > TuningDAYS 2007

Reply

Thread Tools
Old 02-04-07, 12:51   #31
adytzu1967

Stage 1

adytzu1967's Avatar

Default Re: Sound Quality la TuningDAYS 2007

Parerea mea e ca organizatorii au gresit grav dandu-le voie acelor frustati sociali sa se desfasoare cu masinile prin parcare. Trebuia clar intervenit cu oameni de ordine si scosi afara din expozitie. Se puteau intampla lucruri mult mai grave.
A existat o zona de burn-out in spatele expozitiei unde puteau sa se dea in voie. Sincer, am cam stat cu frica pentru masina mea in parcare vazand ce se intampla pe acolo. Si, cei care au fost de fata pot sa confirme, a existat chiar posibilitatea ca la un moment dat, un frustat din asta sa intre intr-o masina care circula pasnic spre iesire. S-a oprit, ca sa zic asa, la milimetru de ea.
adytzu1967 is offline   Reply With Quote
Old 02-04-07, 13:04   #32
Al3xius

Stage 5

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Era unu cu o nova de Prahova care-si dadea talente. Semnul de incepator in geam , finala scoasa ... era de 2 ori sa ma calce ...
Al3xius is offline   Reply With Quote
Old 02-04-07, 14:08   #33
blondu'DOG

Stage 3

blondu'DOG's Avatar

Quote:
Originally Posted by Al3xius View Post
Era unu cu o nova de Prahova care-si dadea talente. Semnul de incepator in geam , finala scoasa ... era de 2 ori sa ma calce ...
Ploiestiul isi cere scuze AL3XIUS , dar fiecare padure are uscaturile ei. noi am incercat sa ii tinem pe toti in coloana , civilizat dar se mai intampla si neprevazuturi...asta este. BAFTA!!!
blondu'DOG is offline   Reply With Quote
Old 02-04-07, 14:09   #34
T.rac3Er

Stage 5

deci, ca sa concluzionez...este o treaba organizatorica. faptul ca organizatorii au decis sa isi incerce nororcul in zona de parcare cea mai libera (normal ca si linistita) nu ii blameaza pe cei care si-au rupt masinile. si eu am alfat din intamplare ca se tinea SQ (chiar voiam sa vad asa ceva, fiind in premiera pt mine) si am fost prezent, ca altfel vedem prin parcare o gramada de oameni care se tot invartea si nu intelegeam de ce.
normal este sa se creeze o zona separata, incercuita, inchisa or whatever unde cei care intra sa fie atentionati clar de pastrarea unui zgomot cat mai mic...doar sa aculte. cei care vor sa isi elibereze energiile sa aiba si ei loc, nu sa fie acuzati. cat timp NU s-a anuntat nimic, ei NU aveau de unde sa stie ca tre sa fie liniste. (ca ala cu bmw la un moment dat era pe 3 roti destul de ridicat, e partea a doua)
Old 02-04-07, 14:51   #35
adytzu1967

Stage 1

adytzu1967's Avatar

T.rac3Er, nu se pune problema doar ca au deranjat concursul de SQ. Parcarea era pentru vizitatori, sa aiba unde sa-si lase masinile in siguranta, iar respectivii turbulenti, faceau drifturi si burn-on-uri printre randurile de masini din parcare. In plus, erau si multi copii pe acolo care oricand puteau fi loviti. De acest lucru am fost eu deranjat foarte tare. Ia gandeste-te un pic ce se intampla daca unul din ei, in exces de zel, derapa in masina ta? Erai tot atat de conciliant?

Edit: Dar, deja cred ca suntem offtopic pe subiect.
adytzu1967 is offline   Reply With Quote
Old 02-04-07, 14:55   #36
D_M_X

Stage 5

D_M_X's Avatar

Member of:
[VW]

un tico galben de ct a fost gasit lovit...portiera si aripa stanga......
felicitari celui care a lovit masina...mare caracter
D_M_X is offline   Reply With Quote
Old 02-04-07, 15:01   #37
Al3xius

Stage 5

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
Originally Posted by blondu'DOG View Post
Ploiestiul isi cere scuze AL3XIUS , dar fiecare padure are uscaturile ei. noi am incercat sa ii tinem pe toti in coloana , civilizat dar se mai intampla si neprevazuturi...asta este. BAFTA!!!
Normal ca fiecare padure are uscaturile ei si tocmai de-aia nu am zis la general, am specificat masina care m-a deranjat pe mine . Oricum am mers si i-am spus ca la a urmatoarea abatere si-o ia si si-a cerut omu scuze si din cate am vazut eu a cam lasat talentele...

Legat de anuntat...trebuia anuntat si ca incepe driftul , trebuia anuntat si ca incepe SQ-ul si asa mai departe.
Eu de Burn-On Event am aflat intamplator de la niste prieteni care erau afara si m-au sunat ca altfel stateam mult si bine inauntru in asteptarea anuntului .
Old 02-04-07, 15:08   #38
Andrei Suzuki

Stage 5

Andrei Suzuki's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Street Gambler]
[Suzuki]

Totusi eu sunt de parere ca acest concurs de SQ-ul nu este aceeasi treaba cu burn eventul sau,de ce nu,cu db drag. Sincer,nu cred ca avea ce face o multime de oameni,cum sa zicem ca a fost la db drag, acolo pt ca nu aveau ce vedea.Da,vedeau cateva masini foarte misto aranjate,cu scule pe masura,dar atat.Cati credeti ca erau interesati sa vada un om care se plimba din masina in masina si statea cat simtea el ca e nevoie? S-a intamplat ca la o masina sa stea si juma de ora,daca nu ma insel. ASa ca... Iar acel om,arbitrul,dupa ce se dadea jos din fiecare masina spunea posesorului si celor interesati ce e bine,ce e rau,ce e de facut.Acum cum credeti voi ca acel om putea sa faca trebuirile astea cu o multime in jurul lui.Si asa au fost momente cand nu ne auzeam din cauza unor persoane pe care pur si simplu le durea in....

Suzuki Club Romania
Andrei Suzuki is offline   Reply With Quote
Old 02-04-07, 15:33   #39
Al3xius

Stage 5

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Pe mine m-ar fi interesat sa particip ca spectator si sunt sigur ca mai sunt o gramada in cazul meu...eu sambata am venit pt. calificari si burn event.... calificari care am inteles ca nu s-au mai tinut ..
Al3xius is offline   Reply With Quote
Old 02-04-07, 22:36   #40
saxo

Stage 5

saxo's Avatar

Member of:
[Moderators]

La un concurs de SQ, spectacol nu exista. Unul sau mai multi arbitri intra in masina si asculta INCET !!! niste CD-uri foarte bine alese, CD-uri care prin muzica imprimata scot in evidenta atit calitatile cit si defectele sistemelor.
Cu alte cuvinte, total neinteresant pentru oricine altcineva in afara de proprietarul masinii.
Old 02-04-07, 23:08   #41
saxo

Stage 5

saxo's Avatar

Member of:
[Moderators]

Terminati cu off-topicu ca va banez !
saxo is offline   Reply With Quote
Old 02-04-07, 23:11   #42
dj81bas

Stage 5

dj81bas's Avatar

marius_eugen: cei care sunt interesati si vor sa invete si sa inteleaga ce inseamna SQ-ul...nu cred ca aveau nevoie de un anunt public.

Intradevar, organizarea a lasat de dorit cat si premierea care s-a facut in cea mai mare graba ca sa nu zic in scarba. Eu zic ca este lipsa de respect fata de o gramada de oameni(nu ma refer numai la sound) care au batut o tara intreaga si au pierdut cateva zile ca in final sa fie tratati cu indiferenta. Daca stam sa ne gandim.....fara acei oameni(care investesc sume enorme pt a pregati masinile) nu ar fi fost posibil acest salon. Sa speram ca urmatorul va fi mai reusit.
dj81bas is offline   Reply With Quote
Old 02-04-07, 23:33   #43
alex MG ZR 160

Stage 5

alex MG ZR 160's Avatar

@spiri nu se face asa ceva in parcare.

cu asta sper sa terminati subiectul.

ON TOPIC : foile de arbitraj?????????
alex MG ZR 160 is offline   Reply With Quote
Old 03-04-07, 00:39   #44
civic_ex

Stage 5

civic_ex's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Honda]

cum zice alex, foile de arbitraj, daca se poate.
civic_ex is offline   Reply With Quote
Old 03-04-07, 15:17   #45
dBDrag

Stage 4

dBDrag's Avatar

Member of:
[Moderators]

foile de arbitraj vor fi scanate maine
dBDrag is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -