Go Back   Forum 4Tuning > www.4tuning.ro > ARHIVA > Arhiva evenimente > TuningDAYS 2007

Reply

Thread Tools
Old 14-03-07, 02:45   #31
TopArt
Registered

Stage 5

TopArt's Avatar

Default Re: CRITERII Best Autohtona?!?!

Quote:
Originally Posted by Al3xius View Post
Cum zic baietii aia " " ) .
sau "am limuzine-n clip, merg cu metrou'-n schimb, da si mie lanztu' tau frate, sa il port in clip"
TopArt is offline   Reply With Quote
Old 14-03-07, 02:50   #32
Gratzian
Administrator

Stage 5

Gratzian's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

domnu alexius...
si daca nu le dai jos, jantele... si le primesti cadou de la firma ca le expui...
ce zici?
e masina de firma sau masina ta personala?
Gratzian is offline   Reply With Quote
Old 14-03-07, 02:56   #33
Al3xius

Stage 5

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Ziceam ca idee ... nu cred ca masina lui TAU , JJS, PMD, etc sunt masini de firma sau cu jante primite cadou . Eu si ceilalti , cred , ca ne refeream la masinile aduse de firme sa-si faca reclama ! Si aici eu as face referire la loganuri ..
Oricum eu nu am masina pt. expo , era doar o idee pt. a multumi pe toata lumea .

@TopArt , pe-aia n-o stiam !
Old 14-03-07, 09:52   #34
Lucian

Stage 5

Lucian's Avatar

Member of:
[Streetline-CCC]

Gratian ... cred ca se facea referire mai mult la firmele care expun autohtone . Si ce spune Alexius e corect ... pot aparea diferite "sponsorizari" dar care cum ai spus si tu sunt greu de demonstrat. Pana la urma ... daca romanul nu e corect asta e . Ca si la curse ... conteaza sa participi .

RENAULT Clio RS 197

SMART ROADSTER

AUDI A3 SPORTBACK
Lucian is offline   Reply With Quote
Old 14-03-07, 22:07   #35
boropan

Stage 3

boropan's Avatar

fiecare cu ce poate...nu conteaza ca e de la firma sau particulara....fiecare dupa ce posibilitati are
boropan is offline   Reply With Quote
Old 14-03-07, 22:35   #36
Gratzian
Administrator

Stage 5

Gratzian's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

tocmai...
daca o firma aduce o masina sau imi da mie piesele sa le pun pe o masina....
ce diferenta este?
Gratzian is offline   Reply With Quote
Old 15-03-07, 01:12   #37
Lucian

Stage 5

Lucian's Avatar

Member of:
[Streetline-CCC]

Quote:
Originally Posted by boropan View Post
fiecare cu ce poate...nu conteaza ca e de la firma sau particulara....fiecare dupa ce posibilitati are
Si tu te-ai trezit fara cafea ? La o firma se numeste marketing - reclama - publicitate. La privat se numeste munca . Pot sa pun pariu ca nu ai nici firma si nici nu ai muncit la masina .
Old 15-03-07, 01:37   #38
X-Ray-Eyes
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

X-Ray-Eyes's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Opel]
[BMW]

Quote:
Originally Posted by Lucian View Post
Si tu te-ai trezit fara cafea ? La o firma se numeste marketing - reclama - publicitate. La privat se numeste munca . Pot sa pun pariu ca nu ai nici firma si nici nu ai muncit la masina .
De ce iti batzi tu capul cu toti care se gasesc sa posteze total aiurea ? Lasa-i frate sa vorbeasca ca sti vorba aia : Baieti sunt catziva ... Indieni sunt cu gramada !

Parerea mea ... la Best Autohtona ar trebui 2 categorii :

Personala si Firma ... ar fi mult mai corect ...

Si cum a spus si Alexius ... masinile facute de baietzashi se cunosc ... gen Tau , Lucian , etc ( sorry ptr cei pe care i-am uitat ... se cunosc ei ! ) ...

Cum te simti cand sti ca ai muncit 1 an la masina ta si ti-ai investit fiecare banutz pus deoparte in ea si X-ulescu care se sterge la coor cu banii le-a pus in brate la cei dela firma X o masina si la ea muncesc 20 de oameni casa fie gata in 4 saptamani ???
Cam de c@c@t , nu ?
X-Ray-Eyes is offline   Reply With Quote
Old 15-03-07, 01:38   #39
Lucian

Stage 5

Lucian's Avatar

Member of:
[Streetline-CCC]

Quote:
Originally Posted by X-Ray-Eyes View Post
De ce iti batzi tu capul cu toti care se gasesc sa posteze total aiurea ? Lasa-i frate sa vorbeasca ca sti vorba aia : Baieti sunt catziva ... Indieni sunt cu gramada !

Si cum a spus si Alexius ... masinile facute de baietzashi se cunosc ... gen Tau , Lucian , etc ( sorry ptr cei pe care i-am uitat ... se cunosc ei ! ) ...

Cum te simti cand sti ca ai muncit 1 an la masina ta si ti-ai investit fiecare banutz pus deoparte in ea si X-ulescu care se sterge la coor cu banii le-a pus in brate la cei dela firma X o masina si la ea muncesc 20 de oameni casa fie gata in 4 saptamani ???
Cam de c@c@t , nu ?
C O R E C T !
Old 15-03-07, 11:19   #40
Al3xius

Stage 5

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
Originally Posted by X-Ray-Eyes View Post

Cam de c@c@t , nu ?

Ma nene are Andrei un stil de a pune punctul pe I de n-ai vazut !
De acord !
Al3xius is offline   Reply With Quote
Old 15-03-07, 12:59   #41
boropan

Stage 3

boropan's Avatar

Quote:
Originally Posted by Lucian View Post
nu conteaza ca nu am firma si ca nu am muncit la masina....nici nu vreau asta....da nu te obliga nimeni sa participi daca nu iti convine...fiecare dupa posibilitati...
boropan is offline   Reply With Quote
Old 15-03-07, 13:19   #42
hasky

Stage 5

Member of:
[Freehand Design Usergroup]

problema simpla simpla.... din punctul meu de vedere firma respectiva nu ar trebui sa concureze la home made nu e etic si nici target-ul lor, sa te razboiesti cu un om care a muncit in orele de dupa servici sau in weekend cu bani stransi sau din salariu, eu 1 nu as avea nesimtirea sa ma bag ca firma cu un om care a muncit singur, o firma are avantaje multiple prin parteneriate sau finante suplimentare, deci pe scurt ,daca esti firma si vrei sa fii tare in randul privatiilor esti exact un retard )).......ne mai vb de etica...........korect ce a zis lucian tau si sad-u.....................asa ca nu trebuie sa va ganditi la voi ci sa ii priviti cu scarba pe care firma vrea sa intre in concurs cu home made
Old 15-03-07, 13:26   #43
Al3xius

Stage 5

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Ai dreptate ! Ei ii privesc cu scarba si pleaca cu degetul in gura acasa ! Firma respectiva e privita cu scarba si mai adauga o cupa in vitrina....nu e corect din pct meu de vedere !

Trebuiesc impuse cele 2 categorii de organizator !
Al3xius is offline   Reply With Quote
Old 15-03-07, 13:58   #44
bodyspeed

Stage 5

bodyspeed's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[NoSpeedLimit Romania Club]
[Oltcit]
[4Rally]
[BMW]
[FOTO]

Quote:
Originally Posted by Al3xius View Post
Ai dreptate ! Ei ii privesc cu scarba si pleaca cu degetul in gura acasa ! Firma respectiva e privita cu scarba si mai adauga o cupa in vitrina....nu e corect din pct meu de vedere !

Trebuiesc impuse cele 2 categorii de organizator !
klar trebuie impuse..
daca va ramane... la acelasi stadiu de anu trecut.. nu e corect... din punctele de vedere sustinute... de voi aici.. pe care n-are rost sa le mai spun si eu.. ca ne repetam.. si nu facem nimic
dar este o mare diferenta intre masina personala.. + tuningul executat la ea..
si o masina de firma.. + tuningul executat la ea.
sper sa fie pentru toata lumea bine..
Old 15-03-07, 14:51   #45
X-Ray-Eyes
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

X-Ray-Eyes's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Opel]
[BMW]

Quote:
Originally Posted by boropan View Post
nu conteaza ca nu am firma si ca nu am muncit la masina....nici nu vreau asta....da nu te obliga nimeni sa participi daca nu iti convine...fiecare dupa posibilitati...
E ... atunci daca nu ai firma , nu ai muncit la masina si asha mai dparte nu te mai baga in seama ...
Nu cred ca imi eu imi permit sa dau sfaturi pe un forum unde se discuta despre ceva despre care eu habar nu am ... si sa mai vin si cu idei cand eu sunt in pom ...
X-Ray-Eyes is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -