Dupa cum am spus, va prezint Tico-ul meu. Este fabricat in 1998 si a ajuns pe mana mea in 2004 intr-o stare deplorabila, iar in 2005 (dupa ce am reparat-o capital) m-am apucat de mici modificari pe la ea...i-am pus mai intai muzica, apoi m-am apucat sa-i fac singur un body kit care nu a iesit cum trebuia, drept pentru care l-am vandut si am apelat la un profesionist in domeniu. Intre timp i-am cumparat si un set de jante cu cauciucuri 195/45/R15 pe care intentionez sa le schimb cu unele pe 16" foarte curand.
In prezent, modificarile masinii (care exista si in prezent) sunt urmatoarele:
-jante mai mari + cauciucuri mai late + distantiere artizanale, dar facute bine
-frane mai bune (Ferodo+ATE)
-amortizoare mai rigide pe spate (pe gaz, Monroe)
-arcuri sport de Matiz (FK automotive)
-antifonare pe partea din spate (Dynamat Extreme + Aluband)
-bancheta desfiintata pentru a avea loc de muzica (in viitor)
-manere spate desfiintate
-geamuri electrice fata (originale de Tico polonez)
-folie spate omologata (+fata ne~)
-faruri clare + stopuri chinezesti
-inchidere centralizata cu cheie tip briceag
-scaune Sparco Sprint imbracate ulterior in piele naturala (de asemenea si un volan si o nuca ieftine, insa nu le-am primit inca)
-bodykit Protuning Baia Mare, la comanda (nu exista altul la fel pe Tico) - include: bara fata + spate + praguri integral din fibra, si cand spun integral ma refer FARA CHIT pe ele; evazari spate aplicate peste metal, dar lucrate cu simt de raspundere; aripi fata integral din fibra, evazate; capota motor din fibra cu armatura de metal.
Momentan masina nu e vopsita intrucat mai am de lucrat la ea.
Desi nu e o masina spectaculoasa intrucat e TICO

, am castigat si o cupa cu ea, la Navodari - 4TuningFever 2007, "Best Work Effort".
O parte din modificarile viitoare le pot spune, altele NU. Ceea ce pot spune:
-muzica multa si buna
-rollcage
-centuri ham
-fete de usi custom
-antifonarea intregii masini cu Dynamat Extreme
-jante pe 16".
Cam atat. Poze: