Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Constanta

Reply

Thread Tools
Old 24-08-06, 21:05   #736
GRIGO

Stage 5

GRIGO's Avatar

Member of:
[Moderators]
[X-Team Racing Club]
[Virtual Tuning 3D]
[Old School Cars]
Thumbs down Re: Masini - Made In Constantza

Quote:
Originally Posted by TopArt View Post
groaznic, kitsch, hilar, cel mai prost gust, penibil, haotic...

scuze de logoreea verbala, oricum pe forum am fost politicos, nu am scris tot tourrette-ul care mi-a venit la gura cand am vazut oribilitatea...

design = zero barat. pacat...
buha ...asta am vrut si eu sa scriu ....chiar mai multe ...doar ca nu am vrut sa se supere omul pe mine .......
GRIGO is offline   Reply With Quote
Old 25-08-06, 07:15   #737
quick_5hifter

Stage 5

quick_5hifter's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Xtreme Club Emotion]
[DAEWOO]
[Toyota]
[Opel]
Default Re: Masini - Made In Constantza

nu mai fiti ma rautaciosi, pentru un "do-it-yourself" e destul de bine, mai ales ca e si prima "abatere"...

trebuie sa recunoastem ca e ceva diferit, in schimb voi v-ati obisnuit toti cu aceleasi 3 modele de bari a'la'poporului pe toate masinile si din cauza asta tot ce e nou/diferit vi se pare kitsch, mai ales astora care habar n-aveti ce inseamna sa bati un petic de fibra...hai sa dam din gura (pardon, degete) sa mai facem un post...trai-v-ar coditza de rechin pe plafon

acum, cinstit vorbind, o sa fii dezamagit complet de rezultat, daca vopsitorul nu lucreaza bine...oricum, mult succes in continuare! si iti recomand ca, imediat ce vopsitorul termina de finisat, sa-i faci o copie, sa nu umbli cu chitul dupa tine cum fac eu...
Old 25-08-06, 08:36   #738
TopArt
Registered

Stage 5

TopArt's Avatar

Quote:
Originally Posted by quick_5hifter View Post
trebuie sa recunoastem ca e ceva diferit, in schimb voi v-ati obisnuit toti cu aceleasi 3 modele de bari a'la'poporului pe toate masinile si din cauza asta tot ce e nou/diferit vi se pare kitsch, mai ales astora care habar n-aveti ce inseamna sa bati un petic de fibra...hai sa dam din gura (pardon, degete) sa mai facem un post...trai-v-ar coditza de rechin pe plafon
trebuie totusi sa recunoastem ca diferit nu inseamna intotdeauna facut cu cap. eu unul nu m-am obisnuit cu nici un model de bara de-al poporului, sunt pur si simplu oripilat de modificarile facute cu cel mai prost gust posibil, doar din nevoia subtila de a iesi din tipare. e un kitsh oribil care nu trebuie promovat doar din dorinta nebuna de-a face singur, in curte, ceva. bara aia oribila putea fi inlocuita de o manea la semafor care sa sparga explodu' si tot avea acelasi super-efect

hai cu kitsh-ul si maneaua, fratelule, mancatzash kitu tau, fa-l la matale in curte, ca esti dizainar de mecserie, hauileo' !
TopArt is offline   Reply With Quote
Old 25-08-06, 10:15   #739
peter

Stage 5

peter's Avatar

Member of:
[Xtreme Club Emotion]
[Hyundai]
[VW]
[SKODA]

lol:

hai mah Tpart ca nu e chiar asa..
peter is offline   Reply With Quote
Old 25-08-06, 12:44   #740
quick_5hifter

Stage 5

quick_5hifter's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Xtreme Club Emotion]
[DAEWOO]
[Toyota]
[Opel]

inseamna ca tu le faci foarte bine kiturile, deci nu mai zic nimic....eu unul asociez manelele cu codita de rechin (antena gps) si cu toate celelalte bari si praguri (mult spus toate...ca sunt 2-3 modele putin modificate, cu 2, 3 sau 4 "branhii" laterale etc.) si cu arhi-cunoscutele embleme boss, nike, nos, renault (pe dacia), gti pe golf diesel, M pe bmw diesel etc...asta nu inseamna ca n-am auzit manele si din masini "netunate"
quick_5hifter is offline   Reply With Quote
Old 25-08-06, 20:39   #741
suedez1

Stage 2

suedez1's Avatar

salut! ms pt incurajare quick_5hifter ! hai sa facem urm treaba totzi cei care cred ca e un kitch va rog eu luatziva niste fibra si rasina etc (va dau eu daca nu avetzi) si apucatziva sa facetzi ceva din ea orice si dupa punetzi niste poze sa vedem care o sa fie ala care o sa faca cea mai buna treaba din prima si mai vb dupaia ! inca o data pt cei care nu stiu si vb aiurea nu ca mar deranja , asta e prima bara pe care am facuto din fibra tot ce stiu si am vazut a fost ori de pe siteuri ori de la quick_5hifter ! bafta si mai vb
suedez1 is offline   Reply With Quote
Old 26-08-06, 11:28   #742
bogdan C.E.T.

Stage 5

bogdan C.E.T.'s Avatar

da de ce nu pui si poze cu spoileru spate? ca am vazut prin alte topicuri ca ai si bara spate , din fibra.
bogdan C.E.T. is offline   Reply With Quote
Old 26-08-06, 11:34   #743
suedez1

Stage 2

suedez1's Avatar

o sa pun poze si cu spoilerul spate cand o s a fie gata. ce ai vazut u pe alt topic era stadiul de proiectare ! mamentan sufera o schimbare spoilerul spate dar o sa pun si poze cu el in curand! bft
suedez1 is offline   Reply With Quote
Old 26-08-06, 11:36   #744
GABBY_

Stage 5

GABBY_'s Avatar

Member of:
[Opel]

masina in oras am vazut-o stock pe spate ,acum tot ce e posibil dar daca masina nu o va latii va arata ca un logan cu mici modificari
GABBY_ is offline   Reply With Quote
Old 26-08-06, 17:44   #745
TopArt
Registered

Stage 5

TopArt's Avatar

Quote:
Originally Posted by suedez1 View Post
ce ai vazut u pe alt topic era stadiul de proiectare !
stadiu de proiectare ?!?!?!? proiectare ?!? cum poti sa numesti asa ceva proiectare ?!? zi si tu "stadiu de ma gandeam s-o fac asea" si poate esti mai credibil

ooooooooooof. urata treaba...
Old 26-08-06, 18:41   #746
quick_5hifter

Stage 5

quick_5hifter's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Xtreme Club Emotion]
[DAEWOO]
[Toyota]
[Opel]

TopArt, observ ca esti moderator, dar asta nu inseamna ca toata lumea trebuie sa se conformeze planurilor si gusturilor tale...scuza-ma ca nu-mi convine atitudinea ta, n-am nimic cu tine, nu te cunosc, dar prin ce-i spui lui suedez1 ma simt si eu lezat, ca si eu mi-am facut masina tot in curte, ba mai rau, in balcon la inceput...si multi au zis ca a iesit binisor

mi se pare normal sa iti spui parerea si atat, nu sa cataloghezi munca omului doar pentru ca nu-ti place (si ca sa nu-ti imaginezi ca ii tin partea sau ca fac posturi aiurea, te asigur ca nu-l cunosc si n-am discutat niciodata cu el, si de asemenea te asigur ca am si alte treburi decat sa scriu pe forum ca sa fac posturi)

in plus, prin ce am spus prima data nu te-am contrazis pe tine, ci pe celalalt care te-a citat si care n-are inca nici permis si isi da cu parerea, ca la el la virtual tuning arata mult mai bine spoilerele (probabil)

poate modelul nu e atat de reusit (oricum omul a spus ca nu e gata), dar e de laudat cel putin faptul ca are initiativa si ambitie sa se apuce de asa ceva - nu-i atat de usor cum pare, nici macar sa confectionezi o pleoapa, de exemplu, mai ales cand nu te ajuta nimeni macar cu explicatii (proprie experienta)

PS: suedez1, te asigur ca daca bara are denivelari, nesimetrii sau imperfectiuni, vor arata mult mai accentuate dupa vopsire indiferent de culoare, iar daca dupa vopsire nu-ti va placea cum iese, nu te atasa prea mult de piesa respectiva, ci noteaza-ti greselile, lasa la o parte bara (daca nu merge modificata) si incearca din nou, nu te da batut! oricum vad ca la tine merge mult mai repede decat la mine (mie mi-a luat 4 luni de ...nopti ca sa fac o bara de fata, iar acum, dupa mai mult de un an de munca la masina, dau totul jos si incep din nou)

de asemenea (ca un alt exemplu), andrei wrc si-a facut 1.000 de spoilere, praguri, eleroane, care au iesit toate bine, si masina lui inca e in lucru, desi a trecut prin cateva expozitii de masini si o tara intreaga e cu ochii pe el si pe masina lui

PS2: tot din proprie experienta iti spun ca in oras o sa rada multi, dar nu te uita la ei, probabil sunt doar niste gashte care asteapta tramvaiul sau niste pierde-vara care viseaza la mertzane si aston martin-uri...in cel mai bun caz manelisti cu praguri si spoilere de pe poporului, fiecare unic in felul lui (desi toti au acelasi "tuning", cu mici diferente)

Last edited by quick_5hifter; 26-08-06 at 18:44.
Old 26-08-06, 19:48   #747
ERY

Stage 5

ERY's Avatar

Member of:
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[Hyundai]
[AUDI]

Cata rabdare ai avut sa crii toate astea.....
Gusturile nu se discuta asta este clar.Acum dc ai postat o poza cu masina ta asta este....parerile sunt impartite....unora le place altora nu.
Old 26-08-06, 22:28   #748
TopArt
Registered

Stage 5

TopArt's Avatar

@quick_shifter:

NU pozitia de moderator imi da libertatea de exprimare. ba chiar o sa rog conducerea sa-mi anuleze permisul de moderator, ca se pare ca dizertatiile mele sunt luate dupa "pozitia sociala" de pe forum...

cum a zis si CT-81-ERY, de gustibus non "discuipandum".

totodata, a face ceva cu pasiune, in curte, in balcon, pe hol, in cada, sub dus, nu este intotdeauna egal cu bun gust, calitate, estetica, cunostinte in domeniu, omologabilitate, etc.

forumul e o comunitate pe care-o vad argumentata in raspunsuri. nu in numar de posturi, nu in numar de ani, nu in po****ritate. in dizertatie si in felul dizertatiei.

o sa avem onoarea sa ne cunoastem, daca nu pentru DVD-ul pe care-l vinzi, poate doar pentru simplul fapt ca suntem constanteni si "ne certam" pe 4tuning si suntem conectati, intr-un fel sau altul, la fenomenul tuning in RO.

NU am avut intentia sa ma cert cu nimeni, am considerat necesar sa atrag atentia asupra unui trend care nu lasa (de multe ori) capodopere in spate... tuningeala pe apucate. cine e de acord cu mine, e, cine contesta, contesta. mi-am asumat riscul spunand lucurilor pe nume

dam o bere intr-un uichend, cand sunt pe-acasa, si mai mestecam niste idei
Old 27-08-06, 03:58   #749
ERY

Stage 5

ERY's Avatar

Member of:
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[Hyundai]
[AUDI]

Oricum baiatul este la prima incercare.... e clar ca se poate si mai bine...
ERY is offline   Reply With Quote
Old 27-08-06, 11:54   #750
quick_5hifter

Stage 5

quick_5hifter's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Xtreme Club Emotion]
[DAEWOO]
[Toyota]
[Opel]

de data asta parerea ta a sunat cu totul altfel si nu mai scrie denumiri de organe genitale, ca uite, apar numai stelute :
Quote:
Originally Posted by TopArt View Post
... nu in numar de posturi, nu in numar de ani, nu in po****ritate...
peace!
- Copyright 2025 4Tuning -