Incepind cu 1.10.2008 Alex (ZBF) nu mai face parte din NSL Constanta.
Motivele lui sint de ordin personal.
Solicitarea lui a fost acceptata.
Multumim pt. increderea acordata.
mULTUMESC PENTRU POST Edi dar tin sa imi anunt si personal decizia de a parasi pe termen nelimitat NSL Constanta din motive personale.va urez toate cele bune in tot ceea ce veti intreprinde de acum incolo si puteti conta pe sprijinul meu neconditionat....THE END
Hop si eu. Bine ati venit (NSL Constanta)..salutari de la Inferno MotrorSport (subdivizune a NSL)..sper intr-o colaborare buna exact cum fac baietii la Bucuresti.Scuze de intarziere . Multa bafta!!!
Hahaha ....
Ne bucuram de cunostinta.
Da si tu un semn, si ne vedem prin oras.
P.S. Avem noi membrii, pe care o sa-i prezentam in curind.
Da...scuze..am uitat sa precizez ca momentan sunt in Mangalia..pe la pariti ale alea...si nu am durm foarte des in Constanta...dar cum ajung...dau de veste..
Member of: [Moderators] [X-Team Racing Club] [PARTICIPANT CURSE] [Honda] [Mitsubishi]
Re: NSL-Constanta
Am sters tot si sper ca a inteles toata lumea cum stau lucrurile cu forumul ca sa nu mai avem discutii de genul , ca sa fie corect pt toti utilizatorii forumului.
Conversatii placute