Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Constanta

Closed Thread

Thread Tools
Old 25-11-04, 20:44   #16
BIZ

Stage 5

BIZ's Avatar

iar vorbim de golan e NAJPAmie unu nu imi place :P ......... are \"curu\" ala MARE
BIZ is offline  
Old 25-11-04, 21:07   #17
CT-87-ADY

Stage 5

CT-87-ADY's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Auzitzi... Logan asta e automobil ??? k SINCER nu prea arata a automobil...
si tare faza lu` DMX
Quote:
Cea mai proasta masina de la caruta incoace
CT-87-ADY is offline  
Old 26-11-04, 15:35   #18
madfish

Stage 5

madfish's Avatar

Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"CeReS\"
dintre Logan si Solenza , eu as alege Solenza din mai toate punctele de vedere (pret, fiabilitate, design, consum, performante, stabilitate, etc.)
Sunt total de acord cu CeReS! a ... si inca un lucru: Daca Ai Cap I-ati Alta sau intr-un cuvant DACIA !!!
madfish is offline  
Old 27-11-04, 11:31   #19
CT-87-ADY

Stage 5

CT-87-ADY's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"madfish\"
Quote:
Originally Posted by \"CeReS\"
dintre Logan si Solenza , eu as alege Solenza din mai toate punctele de vedere (pret, fiabilitate, design, consum, performante, stabilitate, etc.)
Sunt total de acord cu CeReS! a ... si inca un lucru: Daca Ai Cap I-ati Alta sau intr-un cuvant DACIA !!!
hmmm mie SLZ imi place cum arata... asha k nu`s deaccord cu faza: \" Daca Ai Cap I-ati Alta sau intr-un cuvant DACIA \"
CT-87-ADY is offline  
Old 03-12-04, 00:03   #20
AliNU

Stage 1

AliNU's Avatar

Eu...cel putzin, nu am o parere prea buna despre ea. Am trecut pe langa una de politzie, trasa pe dreapta, pe undeva pe la palas . Se uitau curcanii la motor si nu siau ce sa faca. Cred ca daduse anuntz prin statzie sa vina sa o remorcheze. In concluzei, nici varianta Burtosi-Capra nu e prea buna. In rest, cu stabilitatea ei zbori de pe sosea, te uitzi in sus: \"E un logan? NU!!...E boeing 747 varianta parasuta\". Consumul cam exagerat si nu vreau sa zic de asapectul exterior (te tot ***u`). Ashea ca sa lasam sa vedem ce o sa iasa mai in colo... si astept sa vad care are curajul sa o modifice, si oare daca o sa`i micsoreze garda la sol.
AliNU is offline  
Old 03-12-04, 07:51   #21
Oay3

Stock

Sincer sa fiu cand vad o Dacia Logan imi vine sa borasc si sa iau o drujba sa-i tai spatele ala huge . Dak loganu ar fi parcat sub balconu de la etaju 1 ala care vrea sa urce in portbagaj doar trebuie sa puna un picior in afara balconului si a ajuns )
Oay3 is offline  
Old 03-12-04, 11:48   #22
matrixu

Stage 3

Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"AliNU\"
Eu...cel putzin, nu am o parere prea buna despre ea. Am trecut pe langa una de politzie, trasa pe dreapta, pe undeva pe la palas . Se uitau curcanii la motor si nu siau ce sa faca. Cred ca daduse anuntz prin statzie sa vina sa o remorcheze. In concluzei, nici varianta Burtosi-Capra nu e prea buna. In rest, cu stabilitatea ei zbori de pe sosea, te uitzi in sus: \"E un logan? NU!!...E boeing 747 varianta parasuta\". Consumul cam exagerat si nu vreau sa zic de asapectul exterior (te tot ***u`). Ashea ca sa lasam sa vedem ce o sa iasa mai in colo... si astept sa vad care are curajul sa o modifice, si oare daca o sa`i micsoreze garda la sol.
deja au inceput baietii sa modifice. E in bucuresti una cu jante pe 17,evacuare, filtru si suspensii sport.
Insa cu toate suspensiile posibile tot inalta ramane, ca asa a fost facuta - cat casa.
Oricum arata dragutz cu roti mari
Old 03-12-04, 13:43   #23
CT-87-ADY

Stage 5

CT-87-ADY's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"matrixu\"
Quote:
deja au inceput baietii sa modifice. E in bucuresti una cu jante pe 17,evacuare, filtru si suspensii sport.
Insa cu toate suspensiile posibile tot inalta ramane, ca asa a fost facuta - cat casa.
poze... ceva?
CT-87-ADY is offline  
Old 03-12-04, 14:31   #24
matrixu

Stage 3

Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"CT-87-ADY\"
Quote:
Originally Posted by \"matrixu\"
Quote:
poze... ceva?
Vezi ca erau pe forum pe undeva niste poze.
matrixu is offline  
Old 03-12-04, 16:10   #25
BIZ

Stage 5

BIZ's Avatar

alea virtuale
BIZ is offline  
Old 03-12-04, 16:29   #26
dogarel

Stage 5

dogarel's Avatar

Este aia cu care s-a tras cOObra, una albastra.
Si i-a dat-o rechinashul
dogarel is offline  
Old 03-12-04, 18:56   #27
CT-03-ART

Stage 5

era de ashteptat sa i-o dea rechinashul.totushi tot dacie ramane oricate modificari i-ai aduce...
CT-03-ART is offline  
Old 03-12-04, 22:40   #28
AliNU

Stage 1

AliNU's Avatar

Aici ai dreptate ART, dar pot spune ca ai putea sa modifici o Nova sau o SuperNova destul de bine si tot dacie e... dar merge bine. Acum sa nu sar offtopic, Loganul are un motor destul de bun...dar vorba vine...mai bine ai cumpara ceva mai puternic la SH cu banii pe care`i dai si va fi mai puternica. Totusi...Matrix...da`mi shi mie linku`, ca sunt tare curios sa vad cum ar arata...putzin...modficata.
AliNU is offline  
Old 04-12-04, 10:31   #29
CT-87-ADY

Stage 5

CT-87-ADY's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"CT-03-ART\"
era de ashteptat sa i-o dea rechinashul.totushi tot dacie ramane oricate modificari i-ai aduce...
Dar dacie cu motor de 1.8L 16v 137Cp de pe G2 GTi... ce zici???
:P
CT-87-ADY is offline  
Old 04-12-04, 12:32   #30
CT-03-ART

Stage 5

ala nu se mai numeshte tuning...tuning inseamna sa scotzi din motorul cu care este echipat din fabrica tot ce potzi...
CT-03-ART is offline  
Closed Thread

- Copyright 2025 4Tuning -