Member of: [Super Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
va mai aducetzi amintre de dacia ... berlina de acum catziva ani ... cu numar ADR ... ala era cel mai kamikaze din totzi care i ishtiu ... am multe faze c uomu d povestit .. BTW .. are o calibra c unumere d italia acu .. watch out
\"kamikaze\" dinastia de omoara lumea mai bine stau cuminti ... da de unde ... te omoara cate unu care face pe zmeu ... cine stie stie da cine incearca sa arate ca stie face cate o prostie ca asta ...
salutare! poze cu mine si cu "za flyin' cotetzen" - 1990 golf 2 gti
asta e... frig afara, nu-mi venisera numerele... se mai intampla. revin cu update-uri... cand le-oi scoate. a, si cu numerele noi
multumesc si bine v-am gasit!
jantele se vor schimba... sunt niste cms-uri pe 14, dar arata bine deoarece au buza care le face mai late... cauciucurile sunt 185. asa am luat masina
salutare! poze cu mine si cu "za flyin' cotetzen" - 1990 golf 2 gti
asta e... frig afara, nu-mi venisera numerele... se mai intampla. revin cu update-uri... cand le-oi scoate. a, si cu numerele noi
este un topic numit masina mea ...sa postezi si u acolo sa iti vedem monstruletul