Sambata care imi da o intalnire prin c-ta pentru o liniuta? Io am Berlina
Am zis si la provocari.. Era unu` cu o nova care zicea ca ma mananca.. stiu si sa pierd.. astept.
Sambata care imi da o intalnire prin c-ta pentru o liniuta? Io am Berlina
Am zis si la provocari.. Era unu` cu o nova care zicea ca ma mananca.. stiu si sa pierd.. astept.
incearca o dacie rosie PAL...sigur se da cu tine daca esti interesat imi poti da un pm
PAL-ul.. ma da` ce`i ma cu asta? Are motor de m3 in dacia sau ce? Sa inteleg ca nu e stock? Si ce daca? Ce am de pierdut? Daca e sa am timp o dau cu el.. Nu moare nimeni, cu siguranta. Daca era pe bani mai ziceam da` asa.. Hai aveti grija la condus copii mei!
nuuuu ,cred ca filtru ala ii da tot demarajul ala ))))) .e doar invatat cu masina ,daca maine ii dai un m3 garantez ca o va fura pe distanta mica de la multe masini net inferioare la putere dar cu soferi prieceputi
fratilor ce ati patzit mah ?! si u MIT nu mai spune ca vrei sa te dai .. ca se mai uita si alta lume pe acest forum ... oricum daca vrei sa te dai ai cu cine ... nu tre sa cautzi mult... si in port nu e bun pt asa ceva ... pe pal l'am vazut si in afara portului, dar pe hvb nuh ...