cam la fel stau si eu sunt mai nou pe aicia daca se poate pot sa vin si eu acuma tre sami ziceti daca am voie si daca ma primiti daca se poate vin cu ce ami mare placere
BIZ >yamahaer1cip poate vii si cu motoru....... parca asa am inteles
din pacate si momentan motoru erupt an doua am avut accident pe la anceputul veri de venit vin osa ancerc sa vin cu altu daca pot toate cele bune respect la toata lumea si sa ne vedem acolo sa fie vremea marfa
( 4 u yamahaer1cip lasa ca il faci u bine ........acum hai sa ne rugam sa tina vremea cu noi ........ ca daca nu ((((
intrbare: daca o sa fie asa cum a fost pana acum mai veniti? ..... eu unu as veni :P da sa dea Domnu vreme buna macar de la 5 la 8
Eu zic k e foarte prost pozitzionata!!!
Nu o sa pot sa vin ! Deoarece merg la cursa... Multa lume merge! X-team , andrei.. etc!
Sper sa va distratzi sau sa alegetzi alta data pt. intalnire!
BAFTA!
oricum lume vad ca vine chiar shi cu cursa shi cu ocazia asta mai astam shi noi de vorba mai ales ca vine shi dogarel cu mashina shi o sa facem niste filmuletze marpha shi poze ca aduc camera.o sa iasa marpha shi mergem la un restaurant aproape ceva.
oricum lume vad ca vine chiar shi cu cursa shi cu ocazia asta mai astam shi noi de vorba mai ales ca vine shi dogarel cu mashina shi o sa facem niste filmuletze marpha shi poze ca aduc camera.o sa iasa marpha shi mergem la un restaurant aproape ceva.
Hai acuma fa-ma sa-mi para rau!!! Mai bine schimbatzi shi voi data sa vina mai multa LUME!
mai ady nu conteste ca mergem acum doar noi astia fara masini \"momentan:P\" ( ma rog majoritatea ), dar daca voi o sa vreti porma sa ne mai intalnim odata eu zic ca nu o sa fie de prisos da sa fiti mai multi cu masinutele :P