bine bine.. dar nu vine nimeni cu motoru?
ne vedem pe 13 sa fie marfa afara si mai vedem surprize astia vor fi ochi lui zana`rea}{ la momentu dat ori cum ne vede pe 13 la sala sporturilor bafta si aveti grija de voi
e cam nasol cu amanarea antalniri am putea macar schimba ora macar sau nici nu stiu ce sa zic dar multi siau facut timp ca sa vina pe 13 la antalnire faceti ce vreti eu sunt prezent tot timpu repect
fratilor parerea mea e ca intalnirea sa ramana in picioare cine vrea sa vina sa vina cine nu, nu ......... apropos pt aceasta intalnire as propune sa mergem la karting sau la o sala de calculatoare sa incercam Underground 2 ...... ce parere aveti
fratilor parerea mea e ca intalnirea sa ramana in picioare cine vrea sa vina sa vina cine nu, nu ......... apropos pt aceasta intalnire as propune sa mergem la karting sau la o sala de calculatoare sa incercam Underground 2 ...... ce parere aveti
nu shtiu sigur daka pot ajunge dar daka pot ia zicetzi la ce sala mergem care sa aiba u2? shi la karturi la ora 17 nu prea cred decat cu proiectoarele dupa noi