17-12-07, 02:55
|
|
2 Roti
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
|
re: Monden - CONSTANŢA! Ştiri, Evenimente, Bârfe
imi pare rau dar nu reusesc din cauza forumului sau a conexiunii internet sa urc filmele .. le voi pune pe youtube si va dau link-urile
si le voi da embled la filme .. la sectiunea filme
|
17-12-07, 02:59
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [X-Team Racing Club] [Design Team] [Virtual Tuning] [FOTO] [4Rally]
|
eu am luat o ditamai tranta....ma dor si acum oasele ........
|
|
|
17-12-07, 03:00
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Xtreme Club Emotion] [DAEWOO] [Toyota] [Opel]
|
@Psycho: asa sa faci! chiar am vrut sa-ti spun ca nu merge linkul...
@ceilalti (inclusiv Grigo): spuneti-mi si mie va rog o locatie spatioasa pentru patinaj artistic (pe privat!)
@most wanted: ai cazut din masina in timp ce faceai drifturi? (acum pe bune, eu am patit-o o data, am ajuns pe locul din dreapta cand ma invarteam cu masina )
Last edited by quick_5hifter; 17-12-07 at 03:03.
|
|
|
17-12-07, 03:09
|
|
2 Roti
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
|
mai am cam juma de ora sper si termin de uploadat filmele .. l-am pus si pe primu`
|
|
|
17-12-07, 03:10
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [X-Team Racing Club] [Design Team] [Virtual Tuning] [FOTO] [4Rally]
|
Quote:
Originally Posted by quick_5hifter
@Psycho: asa sa faci! chiar am vrut sa-ti spun ca nu merge linkul...
@ceilalti (inclusiv Grigo): spuneti-mi si mie va rog o locatie spatioasa pentru patinaj artistic (pe privat!)
@most wanted: ai cazut din masina in timp ce faceai drifturi? (acum pe bune, eu am patit-o o data, am ajuns pe locul din dreapta cand ma invarteam cu masina )
|
eram in exterioru massinii si grigo ma tragea ...si la un moment dat deja luase viteza prea mare ...si mam dus draq ....
|
|
|
17-12-07, 03:28
|
|
Presedinte Xtreme Club Emotion
Stage 5
Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [Xtreme Club Emotion] [RENAULT] [MERCEDES]
|
Quote:
Originally Posted by X-Ray-Eyes
Nu are nici o lipsa de informatii ... exact la cele cu acte in regula s-a referit ...
|
pai cam are lipza de informatzii noi avem acte de un an de zile dar nu am ztat za tzip in gura mare ca am acte la club.
Quote:
Originally Posted by ERY
DA este vorba de acte..si Onule...cum sa il stii tu pe Dogarel ca nici nu ai avea timp sa ii vezi masina dc te-ai da cu el....dar a fost si el la ultima intalnire...vorbim in prv detalii.
|
nu vreau za ma repet dar un nu tzip in gura mare ca am acte la club da zutem C.S. Xtreme Club Emotion
Last edited by ERY; 17-12-07 at 10:14.
|
|
|
17-12-07, 03:53
|
|
2 Roti
Stage 5
|
Aveti aici filmele din seara aceasta .. o parte din ele .. Njoy
https://forum.4tuning.ro/showthread.p...09#post1249809
|
|
|
17-12-07, 04:37
|
|
Stage 5
|
inca 10 minute si parcarea devenea.....plouata, datorita lui TRF care a cam topit gheata
Masina aia nici n-are nevoie de gheata pentru invarteala, ba dimpotriva...
Multumim pentru filme, Psycho!
|
|
|
17-12-07, 13:11
|
|
Old School Cars
Stage 5
Member of: [Old School Cars] [DACIA]
|
deci...votez dacia drept cea mai buna sanie cu motor care s-a inventat vreodata...cu cauciucuri de 155 )...tocite ca-n palma
|
|
|
17-12-07, 15:43
|
|
Dacia Driver
Stage 5
Member of: [DACIA]
|
dc a trebuit specificat cauciucuri de 155??? cu cat cauciucurile sunt mai inguste iarna cu atat ai o aderenta sporita ptr ca ``taie`` mai usor gheata...
deci nu are nici o relevanta ) )
|
17-12-07, 19:23
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [NoSpeedLimit Romania Club]
|
Bv baieti misto v-ati distrat pe aici. Parca imi pare rau ca nu am fost si eu dar am fost in Brasov intr-o parcare pana m-am plictisit si in bran pe o straduta care ducea la vila (inainte de castel pe ultima straduta la stanga) sus jos pana sa ma alerge localnicii ca ei credeau ca am pierdut controlul masinii ) mai tarziu pun si ceva filmulete. Cand va mai intalniti dati si voi un mesaj
|
|
|
17-12-07, 21:00
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [AUDI]
|
Foarte frumos aseara , am fost si eu in mamaia (TL 66 XXX un A4 negru) . Pe baiatul cu Golful 2.8 de BZ il stie cineva? A avariat-o putin ,eram in spatele lui
|
17-12-07, 21:34
|
|
Stage 5
Member of: [Opel]
|
toata lumea profita de vremea asta superba....eu am fost cu baietii la o invarteala cu atv'urile...intr-o parcare din cartier...destul de mare ...si a iesit super....pacat ca nu am facut poze...
|
|
|
17-12-07, 22:48
|
|
Stage 5
Member of: [Opel]
|
vor mai fi ocazii ca aceasta cu siguranta iarna asta,totul e sa iasa lumea la veselie
|
|
|
18-12-07, 15:26
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by sonykel
dc a trebuit specificat cauciucuri de 155??? cu cat cauciucurile sunt mai inguste iarna cu atat ai o aderenta sporita ptr ca ``taie`` mai usor gheata...
deci nu are nici o relevanta ) )
|
Ai dreptate, dar nu e asta motivul...ideea e ca la gumele mai inguste, toata greutatea masinii va fi pe o suprafata mai mica, iar la cele mai late, greutatea se distribuie la o suprafata mai mare de contact, iar aderenta scade din acest motiv (in cazul gumelor late).
Eu am gume de vara 195/50/R15 si patinez cu mult spor daca le montez pe cele 175/70/R13 n-o sa mai am emotii (dar nici senzatii )
|
|
|
|
|