OMG! da' voi nu sunteti sanatosi.. de 8 pagini vad ca va \"atacati\" cu remarci.. nu duce nicaieri cearta asta..
ON-TOPIC: ieri nu stiu ce a fost.. probabil s-au vorbit toti sa se intreaca.. la ora 22 am plecat de pe langa primarie.. pe jos (mai am de asteptat luna asta pentru returnarea permisului

) pe tomis.. 3 dacii rosii cu geamuri fumurii se intreceau.. sau asa lasau impresia..
mai merg putin, trec 3 cielo rosii fiecare cu peste 120 km/h (dar nu unul langa celalalt.. erau diferente mici de interval de timp).. deja ma ofticam..
in fatza la \"napoli\" sau asa ceva, vad un BMW (cred ca seria 5 de prin '98 ) si un mercedes (cred ca c-classe tunat.. au trecut mult prea repede ca sa imi dau seama.. cert e ce se auzea mercedesul ca si cum ar avea evacuare sport).. erau masini parcate si pe o parte, si pe cealalta a bvd-ului in fata la cate un club.. bmw pe banda lui, merc. pe contrasens.. s-au tinut mult asa.. pana a trecut merc. in fatza.. dar deja era departe.. nu prea mai vedeam nimic..
nu stiu cati dintre voi au mai avut crize ca mine.. adica.. sa nu ai permis.. si sa te oftici atat de tare incat sa-ti vina sa sari in fatza alora sa te ia si pe tine

.. merg mai departe.. doua motoare se intreceau in fatza la spital..
ajung in fatza la lic. 4 si se face verde la semafor la victoria.. veneau spre lic. 4 in ordinea plecarii.. cred: un saab 9-3 cabrio (de prin '97 sau ma insel eu), subaru cu 555 si un bmw mai vechi.. cred (asa mi-a zis un prieten, eu aveam impresia ca e toyota celica veche).. pana in fatza la fantana din parc, subaru luase avans in fatza saab-ului.. nici nu vad cum ar fi putut sa-l impiedice
ajung la semafor, trec bvd, mai merg putin.. se face iar verde la semaforul din sens invers.. subaru la datorie

a facut un slalom superb printre restul masinilor din fatza lui.. m-am speriat eu.. nu stiu cum se simtea ala din dreapta
in incheiere: am ajuns in casa si m-am jucat nfs underground cateva ore