madfish eu stau langa stadionu FARU ... GTS a venit la cineva la mine in cartier cu inca 2 care si aia avau un CayenneS sau cum se scrie si un Playmounth galben ... si GTS ia atins un pik spoileru fata de dim .
Unde stai u ?
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Anonymous Motorsport ]
dar de aston martinul ala negru ce ziceti ca l-am vazut duminica la scandinavia imi venea sa ma dau jos din masina si sa ii dau foc si ca sa se puna capac am vazut 2 viper unu galben si un gts argintiu chestia aia de playmounth si sa fie totul bine un cadilac excalete cu bena si faza ce-a mai tare un h2 cu capac la roata AL D@#@#@ului sa fiu care se mai duce in mamaia vara
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Anonymous Motorsport ]
aha ca eram sa uit am vazut si corvetul ala negru dar am o intrebare stie cineva dimensinile acelor cauciucuri ca eu am si niste tiruri si crede-ma ca cauciucurile lor sunt mai inguste
\\
Member of: [Super Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
thu`i ceapa masii la mine nu se vad posturile voastre ultimele si citesk numa balarii in fine ... stiti ce mashina are mazare ? un Escalade ... hmmm ce mashini tari am mai vazut .. 2 vipr`uri cum ziceatzi si voi ... unu argintiu si ubu galben + porcheuri la greu
SAD-ule................marpha de tot
te-am vazut pe lahovari.mah bv.ai facut-o de nota 10.dar cu luneta?ca n-o aveai pusa.aveai scotch,ce ti-o sch sau a fost cineva mai suparat pe tine?
Member of: [Super Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
pffffffffff am vazut in seara asta ce n`am vazut niciodata m5 cu dodge viper ... pacat k n`a mai venit dodgeu`l odata ... ... si vectra 2,5 cu golf 16. gts frumos ma duk sa visez