Avand in vedere ca X-Team este cam singurul club din Constanta care a organizat si organizeaza curse legale ( repet club din CT ca sa nu sara altii cu calu ) ca ai spus ca degeaba te inscrii in x team daca nu se organizeaza ( ultima a fost chiar acum 2 luni pe aeroportul Mihail Kogalniceanu ) link aici
http://www.ziare.com/Curse_legale_de...nu-762174.html
De participat la curse dupa cum ai intrebat unii o facem la fiecare , ba chiar si la cele din alte orase cum ar fi Bucuresti , Braila , Tulcea si altele in functie de buget ca totusi nu suntem magnati , e normal ca aici nu le vezi asa des ca totusi tot ce facem este din buzunarul nostru si relatiilor , nu se va putea face niciodata cursa luna de luna , dar e mai frumos sa pleci in "haita" cu toata gashka in alte orase sa le arati ce poti.
Ce face clubul pt tine? e o abordare care multi au gresit-o gandind asa de la bun inceput.
Sfaturi f bune legate de ce poti face masinii tale , unii lucram in domeniu , de ani de zile la diferite service-uri sau magazine multi media/tuning etc , ajutor in montaje si altele.
Dar totusi sa iti spun , prieteni din anturaj , informatii cam de tot ce se intampla in lumea asta , nu platesti taxa de participare la cursele organizate de noi , dupa un timp rezonavil in care sa vedem ca te integrezi poti primii chestii promotionale cum ar fi sepci cu x team , poate tricouri etc.
La 10 RON pe luna care apropo suntem clubul cu cea mai MICA taxa din ROMANIA care si organizaeaza evenimente nu doar se uita la ele.
Eu unu am multi ani de cand sunt in X-Team , am trait bune si rele cu ei , si in final nu regret nimic ba chiar sunt mandru ca sunt cu ei si ca am cunoscut asa prieteni.
Va salut