Aline sper sa nu te superi ...am facut putina curatenie printre posturi...de acum ...mai multe poze ...mai multe detalii si mai putine comentarii ...va rog ...aline ai dreptul sa faci ce vrei aici ...sa stergi ce vrei ...
Aline sper sa nu te superi ...am facut putina curatenie printre posturi...de acum ...mai multe poze ...mai multe detalii si mai putine comentarii ...va rog ...aline ai dreptul sa faci ce vrei aici ...sa stergi ce vrei ...
distrat??????
au fost 54 de energizante pt.a putea face fata,eu am dormit 3 ore in 4zile
Am auzit ca au dormit doar 3 ore in 3-4 zile ceea ce mie se mare un sacrificiu mare.Ma refeream la poze..redau o atitudine pozitiva din atelier..baietii isi faceau glume unuii altora si chestii d-astea.
Felicitari pt. ce ai realizat intr-un timp asa de scurt.
Aline,bravo ma tata!!!Eshti virusat.Ma,daca nu mai merge in amerik asta ma
intorc si fac un bussines cu tine k as lucra si eu vreo saptamana fara sa dorm(is
obisnuit).Plus k-mi place,nu?
Am auzit ca au dormit doar 3 ore in 3-4 zile ceea ce mie se mare un sacrificiu mare.Ma refeream la poze..redau o atitudine pozitiva din atelier..baietii isi faceau glume unuii altora si chestii d-astea.
Felicitari pt. ce ai realizat intr-un timp asa de scurt.
[B]Pe final au cam cedat nervii la toata lumea ...inclusiv mie ...dar a fost bine per total[B]