11-01-08, 20:23
|
|
Stage 1
|
Re: MASINI made "ByAlin"
Quote:
Originally Posted by Ali_ump
Ai mai rezolvat ceva cu masina? Astept sa te vad prin trafic cat de repede
|
am facuto ...inainte de sarbatori...azi am fost la ALIN si iam lasat capota sa o vopseasca.mai am probleme...cu airbagul si centura pe dreapta.centura am dat-o jos acum caut sa cumpar una si sa rezolv pe undeva problema cu airbagul.daca stii pe undeva zimi te rog ca astia de la peugeot ma rup de bani
|
|
|
12-01-08, 23:34
|
|
Kamikaze Racing Team Member
Stage 5
Member of: [Kamikaze Racing Team] [Honda]
|
Last edited by ByAlin; 12-01-08 at 23:38.
|
|
|
13-01-08, 08:58
|
|
Stage 1
|
|
|
|
13-01-08, 20:39
|
|
Stage 5
|
|
|
|
14-01-08, 12:21
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by VaLeX
cam cat merge , un pret estimatv se face o capota, cupola si portbagaj , in negru ?
|
depinde de masina,culoare,etc
ma suni si vorbim
|
|
|
14-01-08, 12:35
|
|
Stage 5
Member of: [Kamikaze Racing Team]
|
Faci reduceri la domnisoare? Poate incurajam si domnisoarele sa isi personalizeze masinile
|
|
|
14-01-08, 19:17
|
|
Stage 5
|
|
|
|
14-01-08, 19:34
|
|
Stage 5
Member of: [VW] [Kamikaze Racing Team]
|
Quote:
Originally Posted by ByAlin
|
Lasa cai bine ....bravo Aline tineo tot asa...
|
|
|
15-01-08, 18:42
|
|
Stage 5
Member of: [Kamikaze Racing Team]
|
Quote:
Originally Posted by ByAlin
|
Pai tocmai ...nu am zis ca e rau ...nush de ce ai inteles asa ...e o incurajare pt sexul opus
|
|
|
16-01-08, 10:08
|
|
Stage 5
Member of: [Crazy Drivers]
|
cu cat e mai tunat Peugeotul, cu atat e mai opus sexul, o sa vezi tu! Nu au dat de tuning femeile, ca renuntau de mult la stylisti, coafezi si alte natii ciudate
|
|
|
17-01-08, 08:38
|
|
Member of: [4Tuning International]
|
Quote:
Originally Posted by johnson
cu cat e mai tunat Peugeotul, cu atat e mai opus sexul, o sa vezi tu! Nu au dat de tuning femeile, ca renuntau de mult la stylisti, coafezi si alte natii ciudate
|
salut din nou si la multi ani....
va urmaresc,va urmaresc,va urmaresc si .....imi place.
citesc saptamanal forumul dar din pacate nu am niciodata timp sa postez si eu asa cum se cuvine unui membru 4tuning.
acum avand timp 5 minutele nu ma pot abtine sa nu-ti raspund jonson... daca ai sti tu cate femei au dat de tuning........te-ai speria.
si apropo.......noua ne sta mult mai bine intr-o masina tunata,venind de la stylisti...coafezi...si alte natii ciudate ..... e mult mai socant...crede-ma.
ma vad pe mine in ALBERTO.....oauuuu iti multumesc ByAlin......acum ma dau cu drag jos din masina.....si mai ales privirile de la semafoareeeee
ma inrosesc tot timpul
am sa incerc sa scriu mai des.....promit
o zi buna tuturor
|
|
|
17-01-08, 09:01
|
|
Stage 5
Member of: [Crazy Drivers]
|
Eu stiu ca in Germania au descoperit femeile acest fenomen, doar pt ele a fost inventat, din unele puncte de vedere si nu m-as speria, as fi de-a dreptul extaziat. Ar fi bine daca s-ar gandi femeile sa-si extinda domeniul de atentie si asupra masinilor, pt ca de multe ori cele mai tari masini, ele le conduc, chiar si in Romania. Nu sunt chiar atat de misogin sa stii, a fost un fel exagerat de a descrie situatia de la noi, aici crede lumea ca ai luat masina barbatului. Stiu de la sora mea, prea bine cum e
|
|
|
17-01-08, 13:19
|
|
Stage 5
Member of: [KATANA TEAM]
|
Quote:
Originally Posted by johnson
Eu stiu ca in Germania au descoperit femeile acest fenomen, doar pt ele a fost inventat, din unele puncte de vedere si nu m-as speria, as fi de-a dreptul extaziat. Ar fi bine daca s-ar gandi femeile sa-si extinda domeniul de atentie si asupra masinilor, pt ca de multe ori cele mai tari masini, ele le conduc, chiar si in Romania. Nu sunt chiar atat de misogin sa stii, a fost un fel exagerat de a descrie situatia de la noi, aici crede lumea ca ai luat masina barbatului. Stiu de la sora mea, prea bine cum e
|
Plus ca la postul tau anterior...cred ca te`ai referit strict la femeile din Romania...
cat despre faza cu "aici crede lumea ca ai luat masina barbatului" ai perfecta dreptate..dar incetu cu incetu si femeile din romania dau de pasiunea pt tuning..ca am observat si la noi in oras ca femeile sunt din ce in ce mai interesate de masinile pe care le conduc..si de aspectul acestora!
|
|
19-01-08, 21:21
|
|
Stage 5
|
"alberto "are acum si 1 frate:FORD GALAXI
acesta va fii facut aproximativ la fel cu "alberto":bare,plaguri,faruri ,2 noante de vopsea,perla, etc.
deci im curind poze +prezentare in acelasi mod ca la "alberto"
|
|
|
|
|