10-04-10, 01:01
|
|
VW Driver
 Stage 5
Member of: [VW]
|
Re: Accidente în Neamţ
Quote:
Originally Posted by sageata
|
Norocosule..
|
|
|
10-04-10, 01:49
|
|
Mercedes Driver
 Stage 5
Member of: [VW] [NoSpeedLimit Romania Club] [MERCEDES]
|
Quote:
Originally Posted by RyaN-
Norocosule.. 
|
amanunte, amanunte, prietene! 
|
|
|
02-05-10, 22:55
|
|
VW Driver
 Stage 4
Member of: [VW]
|
A fost aseara un accident foarte grav pe drumul de la targu neamt care duce spre secu....am impresia ca era chiar un coleg de forum de al nostru...masina avea mici modificari...era un golf negru de NT incaltat cu niste bbs'uri care a intrat intr'un tractor....erau si morti....care are mai multe detalii sa le puna aici...as fi curios sa stiu ce s'a intamplat mai exact...
|
|
|
03-05-10, 10:17
|
|
NoSpeedLimit Romania Club Member
 Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [FOTO]
|
Tot aseara a mai fot un accident la intersecta de la OMV. O Dacie a lovit un Golf 3 in partea dreapta(portiere + stalp dr smulse)
|
|
|
05-05-10, 22:54
|
|
Old School Cars
 Stage 5
Member of: [2 Roti] [Old School Cars] [VW]
|
... si uite asa s-a facut praf audi-le A8 UNO ... un microbuz de la Megatravel si un ford mondeo care se vroia a fi tunat
unde ? in statie in darmanesti ....
cum ? ... viteza, se pare... o masina semnaliza sa vireze stanga ... audi-le intra in depasire cu viteza mare ... pierde controlul si intra in parcarea de pe contrasens de la Telemach in microbuz.. microbuzul este impins in spate in ford... audi-le ricoseaza inapoi pe banda lui, doar ca pe trotuar...
daune ? cam da..
In seara asta am vazut pe cineva ca facea poze prin statie ... da din pacate doar la ford, deci nush daca o sa apara si poze cu audi-le sau microbuzul..
Last edited by Scarto; 05-05-10 at 22:57.
|
|
|
05-05-10, 23:00
|
|
2 Roti
 Stage 5
Member of: [Kamikaze Racing Team] [2 Roti]
|
Quote:
Originally Posted by Scarto
... si uite asa s-a facut praf audi-le A8 UNO ... un microbuz de la Megatravel si un ford mondeo care se vroia a fi tunat
unde ? in statie in darmanesti ....
cum ? ... viteza, se pare... o masina semnaliza sa vireze stanga ... audi-le intra in depasire cu viteza mare ... pierde controlul si intra in parcarea de pe contrasens de la Telemach in microbuz.. microbuzul este impins in spate in ford... audi-le ricoseaza inapoi pe banda lui, doar ca pe trotuar...
daune ? cam da..
In seara asta am vazut pe cineva ca facea poze prin statie ... da din pacate doar la ford, deci nush daca o sa apara si poze cu audi-le sau microbuzul..
|
Praf ar insemna dauna totala,asa de grav e?
|
|
|
05-05-10, 23:13
|
|
 Stage 5
|
Cand am ajuns eu numai membrul nsl mai era cu masina acolo. asta e...
|
|
|
05-05-10, 23:13
|
|
Old School Cars
 Stage 5
|
Din cate s-a auzit (dar na, poate nu e adevarat, ca la orice accident sunt vorbe peste vorbe) s-ar fi strambat sasiul ... nush  Oricum partea din fata .. spoiler etc .. cred ca si la roti (ca s-a suit pe trotuar) e cam varza ... si airbagurile ..
|
|
|
05-05-10, 23:15
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Din cate s-a auzit (dar na, poate nu e adevarat, ca la orice accident sunt vorbe peste vorbe) s-ar fi strambat sasiul ... nush  Oricum partea din fata .. spoiler etc .. cred ca si la roti (ca s-a suit pe trotuar) e cam varza ... si airbagurile ..
|
audi = dauna totala
|
|
|
05-05-10, 23:18
|
|
Old School Cars
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by RapJustin
audi = dauna totala
|
Vorbe  Stai linstit ... dupa cum spuneam, la accidente se vorbesc multe. Nu e exclus sa-l vedem iarasi pe strazi peste un timp
Oricum .. o sa fie mai naspa ptr tipul cu ford ca la service nu-i pune nimeni sau repara piesele 'tunarite' .. o sa fie nevoie sa bage iarasi niste bani s-o faca cum era, daca mai doreste asta
Last edited by Scarto; 05-05-10 at 23:20.
|
|
|
05-05-10, 23:20
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Vorbe  Stai linstit ... dupa cum spuneam, la accidente se vorbesc multe. Nu e exclus sa-l vedem iarasi pe strazi peste un timp 
|
Toate masinile o sa le revedem pe strazi dupa un tmp  indiferent ca e audi, ford sau vw(microbuzul) dar in cazul celui din urma ma cam abtin din ce am auzit...
|
|
|
05-05-10, 23:22
|
|
Old School Cars
 Stage 5
|
Ok.. tu ai auzit (ceea ce spuneam, vorbe). Eu am vazut-o audi-le ... nu arata a dauna totala. Doar daca a strambat sasiul cum se spunea ... atunci poate. Dar ca reparatii, cu ceva bani se poate repara (daca nu e sasiul sau alt element de siguranta bulit). Trebuie doar refacut tot de la bord infata (spoiler, roti, bielete etc, radiator, etc)
|
|
|
05-05-10, 23:23
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by RapJustin
Toate masinile o sa le revedem pe strazi dupa un tmp  indiferent ca e audi, ford sau vw(microbuzul) dar in cazul celui din urma ma cam abtin din ce am auzit...
|
Informatie mai noua.. cu poze mai multe.. http://www.descopera-judetul-neamt.r...-mai-2010.html (am primit si eu pe mess..)
|
|
|
05-05-10, 23:24
|
|
Stage 1
|
160 km/h avea
|
|
|
05-05-10, 23:30
|
|
 Stage 4
|
nasol tare...asa-i cand faci figuri necontrolate
Last edited by LIV_Ros; 05-05-10 at 23:42.
|
|
|
|
|