Re: Legal si Ilegal
Toate elementele de tuning produse de firme consacrate se livreaza cu omologare TUV, care odata cu schimbarile din legislatie de anul asta, nu mai necesita si autorizarea RAR, fiind valabile si recunoscute ca atare. Folia este autorizata, dar trebuie sa fie cu omologare RAR, dar eu nu as incadra-o la tuning, am specificat asta ca raspuns la discutiile de mai sus. Jante mai mari sunt obligati sa le omologheze cei de la Rar, daca masina respectiva a avut si variante cu alte dimensiuni, oricum la inmatriculare, din comoditate cred, astia noteaza numai dimensiunea cu care vine echipata, desi in actele de provenienta sunt trecute mai multe. Am inteles ca de anul asta nu mai este necesara schimbarea in certificat, dar nu stiu pe nimeni care sa fi incercat. Lumini suplimentare nu sunt permise de vreo 10 ani si nu cred ca vor fi vreodata. Detector radar este ok. As interzice aruncarea gunoaielor pe geam, coditele de rechin, ledurile albastre de la stropitorul de parbriz, capacele cromate, eleroanele cu forma si dimensiune de pervaz si lista poate continua. Mai aveti alte sugestii?
|