Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Piatra-Neamt

Closed Thread

Thread Tools
Old 05-07-07, 18:01   #1
CMacu

Stage 2

CMacu's Avatar

Question Poate deranjez..

Sunt si eu din piatra neamt si am citit pe aici mai multe thread`uri si m-am gandit sa ma bag si eu un pik in seama , ok am si eu o adcie poate unii au vazut`o e una alba cu dungi negre si am modificat si eu cate ceva la ea si as vrea sa fiu si eu primit vineri seara acolo in centru in fata parculetului poate mai schimbam idei si poate a place cat de cat si de "ma ride" nu e cine stie ce dar merge ,asa ca va rog sa`mi raspundeti multumesc frumos keep it up
CMacu is offline  
Old 05-07-07, 19:26   #2
dangti16v
Kamikaze Racing Team Member

Stage 5

dangti16v's Avatar

Member of:
[Kamikaze Racing Team]
Default Re: Poate deranjez..

Frate toata lumea e bine venita in centru care are un pic de pasiune pt masini.
nu conteaza ca ai dacie...
dangti16v is offline  
Old 06-07-07, 01:32   #3
shmen_dj
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 3

shmen_dj's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]

Quote:
Originally Posted by CMacu View Post
Sunt si eu din piatra neamt si am citit pe aici mai multe thread`uri si m-am gandit sa ma bag si eu un pik in seama , ok am si eu o adcie poate unii au vazut`o e una alba cu dungi negre si am modificat si eu cate ceva la ea si as vrea sa fiu si eu primit vineri seara acolo in centru in fata parculetului poate mai schimbam idei si poate a place cat de cat si de "ma ride" nu e cine stie ce dar merge ,asa ca va rog sa`mi raspundeti multumesc frumos keep it up
Frate yo sunt un pasionat al daciilor... poate peste vre-o luna jumatate o sa ies si eu cu dacia mea...momentan incerc sa ii mai fac cate ceva...shtiu k multi nu sunt de acord cu daciile...dar asta e.....yo tot cu dacia o sa ma plimb dupa ce iau permisul...
shmen_dj is offline  
Old 06-07-07, 10:50   #4
johnson

Stage 5

johnson's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]

E de inteles sa fii pasionat de Dacie. atat timp cat nu sunt bani de altceva, dar tot un shmen de masina e. Si culmea e, cu cat incerci sa o faci mai deosebita, cu atat arata mai rau. Parerea mea, la care nu o sa renunt niciodata, cred, o masina veche trebuie pastrata in forma in care a fost facuta si in stare cat de cat buna. Daca e ceva mai special, un model mai rar si sport eventual, merita bagati bani, daca nu, iti faci treaba cu ea, tragi cat merge si la gunoi cu ea.
johnson is offline  
Old 06-07-07, 20:08   #5
Ali_ump

Stage 5

Ali_ump's Avatar

Member of:
[Kamikaze Racing Team]
Cool Re: Poate deranjez..

Quote:
Originally Posted by CMacu View Post
Esti binevenit ....cat despre masina...sunt de acord cu ce spunea si John mai sus ... Dacia e tot Dacia...si nu o sa se schimbe daca faci cate ceva la ea...dar vointa este si cred ca oricine aspira la altceva decat la dacie si atunci suntem pe drumu cel bun.
TOPIC COLSED
Ali_ump is offline  
- Copyright 2026 4Tuning -