ieri, cu Skoda Superb... 210km/h... intre Ploiesti-Bucuresti... mai mergea...cred ca pana in 225-230....si apropo, la 210km/h am fot depashitzi... un BMW745...asta e
da dooms....imaginea nu stiu de ce ...da mi se pare trucata!..daca era seara nu aveai nici o lumina aprinsa??(din imagine nu reiuese)..ah...si cei cu lumina aia rosie ??(nu am logan deci nu stiu ce si cum).......
190 LOGAN? Vai baga`n .. ceva in el de tabla cu 4 roti sry` ca zic asa da nu suport deloc loganul dar oricum spor la si mai multa viteza in locu tau as incerca un triplu salt de pe ceahlau` cu ea sa vezi cam cat prinde bafta
se zice ca loganul ala e stock ?? dak e stock nici trasa nu ia 210... in primul rand nu are aerodinamik ... dar cine stie...mai era unu care se lauda cu 170 la matiz... incep sa cred ca mashinile facute in romania sunt d viteza...fratilor...la concurs cu voi ca aveti shanse
se zice ca loganul ala e stock ?? dak e stock nici trasa nu ia 210... in primul rand nu are aerodinamik ... dar cine stie...mai era unu care se lauda cu 170 la matiz... incep sa cred ca mashinile facute in romania sunt d viteza...fratilor...la concurs cu voi ca aveti shanse
ce concurs...k ei numai din gura dau....dar fapte nik....adev asta e....incep sa`mi placa masinile facute in Rom....