Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Piatra-Neamt

Closed Thread

Thread Tools
Old 23-04-07, 19:40   #1
Ali_ump

Stage 5

Ali_ump's Avatar

Member of:
[Kamikaze Racing Team]
Default Drift Contest cu prezenta romaneasca

Florin Cozmuta membru fondator Kamikaze Racing Team la primul concurs de drift desfasurat in Ungaria.
Detalii in link-ul de mai jos:

https://forum.4tuning.ro/361-drift-section-sideways-action/38633-drift-contest-ungaria-participare-romanesca.html
Ali_ump is offline  
Old 24-07-07, 23:11   #2
CastorX

Stage 2

CastorX's Avatar

Default Re: Drift Contest cu prezenta romaneasca

nice , pacat ca la noi nu prea ai unde si cu ce (ma refer la partea financiara) sa faci :P
CastorX is offline  
Old 25-07-07, 11:29   #3
Ali_ump

Stage 5

Ali_ump's Avatar

Member of:
[Kamikaze Racing Team]

Ma la partea financiara ar fi de unde ..ca sunt multi care investesc in masini ...costurile nu sunt chiar foarte mari ...ceea ce te ajunge mai mult sunt consumabilele (cauciucuri, suspensii la un moment dat si eventualele defectiuni)dar locatiile cam lasa de dorit. Ca sa nu mai zic ca la noi inca nu prea este practicat driftul ...doar foarte putini sunt cei care il stapanesc cat de cat.
Ali_ump is offline  
Old 25-07-07, 12:36   #4
CastorX

Stage 2

CastorX's Avatar

Nu prea ai unde sa faci un drift la noi in piatra , am auzit multa lume care zicea de poligon da sa fin seriosi ca ala nu e loc de asa ceva ! Pai uite daca nu si-ar mai investi bani in "iubite" si ar baga mai mult in masina cred ca le-ar ajunge sa schimbe si 2 , 3 piese )) . Oricum eu merg pe principiul Femeia se mai da , da masina ba )
CastorX is offline  
Old 26-07-07, 19:34   #5
Ali_ump

Stage 5

Ali_ump's Avatar

Member of:
[Kamikaze Racing Team]

Quote:
Originally Posted by CastorX View Post
Nu prea ai unde sa faci un drift la noi in piatra , am auzit multa lume care zicea de poligon da sa fin seriosi ca ala nu e loc de asa ceva ! Pai uite daca nu si-ar mai investi bani in "iubite" si ar baga mai mult in masina cred ca le-ar ajunge sa schimbe si 2 , 3 piese )) . Oricum eu merg pe principiul Femeia se mai da , da masina ba )
Nu esti singuru ...si apropo de drifting in Piatra Neamt ...ai dreptate ...aici nu ai locuri unde poti practica in deplina legalitate acest sport...dar sunt cateva locsoare unde se poate face cate ceva ilegal bineinteles
Si tot legat de oras...am vazut pe la noi aseara un 200 sx S13 foarte frumos visiniu...cu numere de Anglia ...daca il cunoaste cineva pe tip il rog sa ma anunte
Ali_ump is offline  
Old 31-07-07, 20:46   #6
CastorX

Stage 2

CastorX's Avatar

drift , drift ... ma costa o caruta de bani , dar cred ca asa am sa imi fac masina :P special for drifting
CastorX is offline  
Old 01-08-07, 10:12   #7
Ali_ump

Stage 5

Ali_ump's Avatar

Member of:
[Kamikaze Racing Team]

Tu stii ...dar o sa fie greu ...
Ali_ump is offline  
- Copyright 2026 4Tuning -