03-02-11, 22:51
|
|
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [PARTICIPANT CURSE] [Fiat] [SKODA]
|
Re: Propuneri moderator Piatra Neamt
Eu imi acord mie votul. Nu ati mentionat daca ne putem vota pe noi sau nu ) fac asta ca vad ca nu va place de DNR ) poate pe mine ma placeti mai mult )
|
|
|
03-02-11, 23:21
|
|
Stage 5
Member of: [Registered Users] [Moderators] [REDACTOR 4TUNING] [Competitor CNCA]
|
1) DarkNightRacer
2) B16SIX (By Alin)
3) buddy_lexx
4) morpheusmaster
5) ?
|
|
|
04-02-11, 01:54
|
|
Stage 5
|
morpheusmaster ! se aproba
|
|
|
04-02-11, 09:39
|
|
Stage 4
|
Dar dupa ce criterii se aleg moderatorii ?dupa clasa politica sau dupa anturajul lor extern 4 tuning. EU SPER SA RAMINA CEL DINAINTE PENTRU CA ISI FACEA TREABA DESTUL DE BINE .
|
|
|
04-02-11, 09:48
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by ReLLaXX
Absolut, nici nu ma gandeam sa-i punem lacat acum. Atata timp cat face sens, ramane deschis. Pana acum avem:
1) DarkNightRacer
|
Claudiu daca vezi k face ala panarama si stou(k probabil are ceva cu mine), asta nu inseamna k tre sa-l iei in serios!....doar ma stii si nu cred k are rost sa mai inceapa vreo cearta pe aici)
|
04-02-11, 09:49
|
|
Stage 3
|
Din cate stiu eu un moderator trebuie sa fie impartial, Aliump, reusind sa faca acesta chestie chiar daca in piatra sunt niste rivalitati intre magazine si firme....oricum cele mai bune variante, avand in vedere ca in pn nu prea sunt oameni impartiali, ar fi Aliump sau stefan_88
04-02-11, 12:39
|
|
Stage 5
|
Atributiile unui moderator nu ar trebui sa aiba vreo legatura cu firmele, clubul sau bisericuta din care face parte, atata timp cat el trateaza aceasta functie cu obiectivitate, totul e OK! Mai ales ca functia de moderator nu iti aduce nici un beneficiu material, dimpotriva, ai parte pe langa mult timp pierdut in fata calculatorului si de oprobriul public mai mult decat ti-ai imagina!
|
|
|
04-02-11, 13:02
|
|
Stage 5
Member of: [Kamikaze Racing Team]
|
Deci asta era motivul principal pentru care nu mai sunt bun de moderator...asa ca sa stiu nu de alta dar nu am primit nimic in privat de la nimeni . Cand lucram la Red Zone nu a fost nici o problema (sau la Romexpert's) acum brusc are de a face cu locul meu de munca! Ma rog...
Succes noului moderator! Si multumim 4 Tuning ca a ajutat sa formam o comunitate de tuning si in Piatra Neamt! Eu mi-am terminat treaba si consider ca am reusit multe din ce mi-am propus! Mai multe poate vor reusii altii!
|
|
|
04-02-11, 13:08
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Ali_ump
Deci asta era motivul principal pentru care nu mai sunt bun de moderator...asa ca sa stiu nu de alta dar nu am primit nimic in privat de la nimeni . Cand lucram la Red Zone nu a fost nici o problema (sau la Romexpert's) acum brusc are de a face cu locul meu de munca! Ma rog...
Succes noului moderator! Si multumim 4 Tuning ca a ajutat sa formam o comunitate de tuning si in Piatra Neamt! Eu mi-am terminat treaba si consider ca am reusit multe din ce mi-am propus! Mai multe poate vor reusii altii!
|
Imi pare rau daca asta s-a inteles din ceea ce am postat...
|
|
|
04-02-11, 13:10
|
|
Stage 5
|
Ai spus clar FIRME...ce voiai sa se inteleaga...?
|
|
|
04-02-11, 13:19
|
|
Peugeot Driver
Stage 5
Member of: [PEUGEOT]
|
Mai sunt si alte propuneri ?
|
|
|
04-02-11, 13:41
|
|
Stage 5
Member of: [KATANA TEAM]
|
Vai cum mai vorbesc unii... nu`mi vine sa cred... nu vreti sa ne adunam cu totii si sa plangem putin?? Ce aveti fratilor nu-i sf lumii !
Rivalitati tot timpul vor fi atata timp cat unu`i mai tare ca altu...are bani mai multi sau nu stiu ce ...pentru ca asa-s oamenii.
Eu zic ca tot alin ar trebui sa se ocupe.
Oricum observ ca a inceput sa fie o caterinca totala ,chiar si in topicul asta!
E curios ca pana acu toata lumea a facut misto de tine alin ca esti ungur sau ca nu stiu ce.. sau ca mergeai pe jos desi erai moderator pe forum auto ...sau ca lumea din jurul tau nu a fost dreapta cu tine ...si ai ramas de atata timp cu functia de moderator si a fost totul ok. Si de o data pac...nu se mai poate?de ce??
|
|
04-02-11, 13:58
|
|
Stage 5
|
Nu au legatura toate mistourile ...si ce ai zis tu buddy... cred ca e clar de ce nu se poate e scris mai sus
|
|
|
04-02-11, 14:04
|
|
Stage 5
Member of: [Registered Users] [Moderators] [REDACTOR 4TUNING] [Competitor CNCA]
|
Alin... Nu aveai ce sa primesti in privat. Ti-am spus acum mai bine de 6 luni cand am avut de moderat in urma ta ca daca nu poti sa-ti faci treaba impartial, mai bine nu o faci. Eu pot sa delimitez foarte usor munca de moderare de orice altceva. Tu nu ai reusit. Si daca nu stii nici acum ce ai gresit, atunci nu are sens sa-ti explic. Stai si analizeaza ce am moderat eu aici in ultimele 12 luni (au fost cel putin 3 episoade mari si late, in care tu trebuia sa-ti faci treaba fara retineri). Daca nu aveam eu nimic de facut insemna ca tu ti-ai facut treaba cum trebuie.
StreetRacing... Cu tot respectul, posturile dublura pe topicuri diferite sunt considerate SPAM, si la 3 astfel de posturi sterse luati in mod normal BAN pe 7 zile, indiferent cata reclama platiti, si unde. Nu ma intereseaza legaturile si interesele voastre comerciale. Pe forum sunteti egali toti, si daca v-a placut un moderator care a vazut mai putine, va priveste. Nu incercati sa va sustineti punctul de vedere, nu aveti nici un argument serios. Daca "cel dinainte isi facea treaba destul de bine" v-ar fi moderat postarile si tu ai mai fi avut aprox o zi pana sa poti sa postezi, ca sa-mi raspunzi.
Voua, lui Alin si celor care mai insinuati diverse interese de piata, inainte sa va faceti de kko stati si judecati putin. Va sfatuiesc sa nu riscati aprecieri gresite la adresa mea, atata timp cat nu stiti despre ce vorbiti. Situatia de pe Piatra Neamt e in atentia noastra de mai bine de 6 luni. Deznodamantul acesta este EXCLUSIV urmarea celor petrecute pe forum.
Alin, nu ai fi fost la primul avertisment si la ultimul (acum mai bine de 6 luni) ti-am spus ca data viitoare nu o sa mai avem nici o discutie. Daca vrei mai multe explicatii, iti stau la dispozitie. Consider ca m-am tinut de cuvant. Urmareste sectiunea in urmatoarea perioada, vezi ce s-a schimbat si ce o sa se schimbe si intelege ce ar fi trebuit sa faci. Nu lua pozitia de victima, nu lucrezi de ieri la AudioClass. Daca tot insinuezi asta, ma gandesc ca trebuia sa ti se intample de mult.
Pe scurt, pentru ceilalti:
Moderatorul trebuie sa respecte si sa vegheze respectarea regulilor forumului, indiferent de factorii implicati. Sunteti in stare sa va alegeti unul dupa propriile criterii, foarte bine. Daca nu, gasim solutii.
Singurele noastre criterii sunt eficienta, impartialitatea si corectitudinea. Exista un regulament, acesta trebuie respectat. Sper ca e usor de inteles.
|
|
|
04-02-11, 14:06
|
|
Stage 5
Member of: [KATANA TEAM]
|
Quote:
Originally Posted by Ali_ump
Nu au legatura toate mistourile ...si ce ai zis tu buddy... cred ca e clar de ce nu se poate e scris mai sus
|
sincer n-ai ce face... serios. II clar...totu se duce de rapa
l.e : Relaxx si daca nu se alege o persoana ce se va intampla??
Last edited by buddy_lexx; 04-02-11 at 14:15.
|
|
|
|
|