Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Piatra-Neamt

Reply

Thread Tools
Old 15-01-09, 15:49   #1
Scarto
Old School Cars

Stage 5

Scarto's Avatar

Member of:
[2 Roti]
[Old School Cars]
[VW]
Default Taxi

Stie careva cat ajunge un atestat taxi cu tot cu fisa medicala etc si pe unde se pot obtine? Si daca e vreounu dintre voi taximetrist ... m-ar interesa si faza cu 'salaru' .. c-am inteles ca nush cat % la patron .. nush cat % mie sau ceva in genu .. daca e careva sa ma lamureasca si pe mine
Old 15-01-09, 16:08   #2
buddy_lexx

Stage 5

buddy_lexx's Avatar

Member of:
[KATANA TEAM]
Default Re: Taxi

Quote:
Originally Posted by Scarto View Post
Stie careva cat ajunge un atestat taxi cu tot cu fisa medicala etc si pe unde se pot obtine? Si daca e vreounu dintre voi taximetrist ... m-ar interesa si faza cu 'salaru' .. c-am inteles ca nush cat % la patron .. nush cat % mie sau ceva in genu .. daca e careva sa ma lamureasca si pe mine
cel mai bn te duci si vbesti direct cu un taximetrist... e bn sa intrebi cum sta treaba atat la patron cat si particular! atestatele mai nou se fac si in piatra neamt ... legal cica tre sa ai minim 3 ani experienta ...trebuie sa sustii un examen ...fisa medicala ,psihologik park... nu mai retin exact
Old 15-01-09, 16:57   #3
Scarto
Old School Cars

Stage 5

Scarto's Avatar

Member of:
[2 Roti]
[Old School Cars]
[VW]

Vreun taximetrist pe aici?
Scarto is offline   Reply With Quote
Old 15-01-09, 20:32   #4
Dooku

Stage 4

Dooku's Avatar

Member of:
[DACIA]
[VW]

Salut! Cursuri pentru atestat taxi se fac la SSA. Acolo unde se dadea odata sala.Si din care stiu eu costa apx 300 ron
Dooku is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -