Member of: [PARTICIPANT CURSE] [A.C.S. Speedline Motorsport] [VW]
Re: VW Golf II
nu am mai scris de mult aici......acum cateva luni masina a suferit o rasturnare dupa care nu prea mai putea fi refacuta.......a urmat achizitionarea alteia si am inceput de la zero.....cateva piese au mai putut fi recuperate de pe cea veche......poze de la achizitionare si pana la momentul de fata......
nu am mai scris de mult aici......acum cateva luni masina a suferit o rasturnare dupa care nu prea mai putea fi refacuta.......a urmat achizitionarea alteia si am inceput de la zero.....cateva piese au mai putut fi recuperate de pe cea veche......poze de la achizitionare si pana la momentul de fata......
Super misto arata noul bolid alb din Brasov,arhicunoscut de toata lumea din acest oras si nu numai!!!sunt curios ce urmeaza acuma???
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [A.C.S. Speedline Motorsport] [VW]
Re: VW Golf II
Si a venit si momentul in care ar fi cazul sa mai bag niste poze......masina este revopsita si a primit si o motorisca de 1.8 G60 care defapt nu mai este G60......compresor de Mercedes si intercooler de Lancia delta integralle........pe 18.07.2009 a fost oranizat VW Fest la BV unde a luat si un loc2 la grupa Best Of Show......de acolo sunt si pozele.....parerile sunt bine venite fie ele bune sau rele