09-04-07, 17:19
|
|
 Stage 4
|
Re: Masini vazute in Sibiu
Masina, nu prea ai multe de comentat! Cel mai frumos STI din SB. Din cate stiu eu...dar nu sunt sigur... sunt 2 STI-uri unul negru (cel innainte de facelift) si asta albastru, restul sunt wrx-uri. Dupa mine cel mai frumos model de WRX de pana acum. Ultimul model este cam prea japonez  totusi frumos, dar ce va urma va fi un model urat (dupa parerea mea) dar cred ca f performant. Cel putzin la design EVO il va depasi pe STI.
|
|
|
10-04-07, 22:49
|
|
 Stage 5
Member of: [4Rally] [VW] [Colectionar Machete]
|
Am Si Eu Un Sti De Aratat,omul Ii Din Medias ,se Pune ,nu?
 ....nu-i Cine Stie Ce Dar Mie Imi Place Mult Cum Arata, Chear Atunci Si-o Pus Rotitele.
Si Mai Am Un H3 Cu Accesori De La G-style
Last edited by PaulMIG; 07-05-08 at 03:00.
|
|
|
10-04-07, 22:56
|
|
 Stage 4
|
Misto... clar ca se pune, cu cat mai multe cu atat mai bine!
|
|
|
13-04-07, 23:49
|
|
|
Daewoo Driver
 Stage 5
Member of: [DAEWOO] [Opel]
|
mishto H3...
vecinuso zice k i ca un dric  )))))))))
dar si cand ai asa ceva....tre` sa mergi cu cisterna dupa tine k sa mergi la mult...k dak nu te faci la client fidel la fiecare benzinarie...
dar oricum....beton masina...
|
|
|
22-04-07, 02:30
|
|
Stock
|
si totusi.. am revenit :P numai ca sa va fac in ciuda
toba am pus-o chiar dupa ce am cumparat masinuta si a fost o schimbare in foarte bine.... avea un esapament foarte intortochiat si destul de silentios asa ca era pacat sa nu il schimb...
avantajul principal e ca nu se mai simte deloc ca ar fii ''gatuita'' masina si apoi mai e si sunetul care e cireasa de pe tort
cat despre intrebarea cu ''mergi tare?'',imi place mai mult cu pana in 100 si sprinturi pe curbe decat 200 pe linie dreapta... oricum fiestuta e super pentru 'impresie artistica'  ) adica: la cum suna+suspensiile tari, iti da senzatia ca mergi mult mai tare decat in realitate, ceea ce e bine ca te distrezi la fel de bine si nu tre sa ai 250 pt asta,care pe drumurile noastre e cam=dezastru..,,
va pup baieti
|
|
|
22-04-07, 13:02
|
|
 Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by alex_alecz
si totusi.. am revenit :P numai ca sa va fac in ciuda
toba am pus-o chiar dupa ce am cumparat masinuta si a fost o schimbare in foarte bine.... avea un esapament foarte intortochiat si destul de silentios asa ca era pacat sa nu il schimb...
avantajul principal e ca nu se mai simte deloc ca ar fii ''gatuita'' masina si apoi mai e si sunetul care e cireasa de pe tort
cat despre intrebarea cu ''mergi tare?'',imi place mai mult cu pana in 100 si sprinturi pe curbe decat 200 pe linie dreapta... oricum fiestuta e super pentru 'impresie artistica'  ) adica: la cum suna+suspensiile tari, iti da senzatia ca mergi mult mai tare decat in realitate, ceea ce e bine ca te distrezi la fel de bine si nu tre sa ai 250 pt asta,care pe drumurile noastre e cam=dezastru..,,
va pup baieti 
|
Ne bucuram ca ai revenit... si ne faci in ciuda ca nu am apucat toti sa o vedem si sa o auzim...oricum te mai asteptam prin Sibiu..
Ce-am vazut aseara : la cum arata eu zic ca a avut ceva viteza
Last edited by DirectHIT; 22-04-07 at 13:04.
|
|
|
22-04-07, 15:30
|
|
 Stage 5
Member of: [AUDI]
|
sunt sigur ca avea viteza...e prea varza masina 
sti cumva si unde a avut loc accidentul?
|
|
|
22-04-07, 16:54
|
|
  Stage 5
Member of: [4Tuning International] [Opel]
|
nu cred ca a scapat
|
|
|
23-04-07, 11:10
|
|
Stage 3
|
masina este a unui prieten de-al meu din valcea... a dat cu ea intr-o casa pe la deva el nu e lovit rau e lovit la o mana atat noroc ca a avut centura... venea din germania
|
|
|
23-04-07, 11:31
|
|
 Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by lorenzobtb
masina este a unui prieten de-al meu din valcea... a dat cu ea intr-o casa pe la deva el nu e lovit rau e lovit la o mana atat noroc ca a avut centura... venea din germania 
|
E bine ca a scapat... oricum era varza pe partea dreapta nu pe stanga, daca era cineva cu el era mai nasol...
Stie cineva de accidentul de pe Alba Iulia in panta? i-mi zicea cineva ca s-a lasat cu morti... ceva de un VW passat intr-un stalp
|
|
|
26-04-07, 12:49
|
|
Stage 2
|
referitor la alba iulia:
un prieten a vazut totul si mi a zis in amanunt:
3 blonde p trotuar.prietenul meu se uita dupa ele.
la un moment dat vine un pasat, turat mult, viteza si loveste un opel in spate exact in dreptul fetelor, p motiv k opelul nu a semnalizat trecerea p cealalta banda. totusi cred k passatul era de vina si cel cu opelul, nevinovat, s-ar putea sa plateasca si el.oriqm, politia si judecatorii stabilesc.
in momentul impactului, passat ul a sarit direct in fete, a lovit o p una care a murit in cateva minute, inainte sa ajunga salvarea, pe celelalte doua nu cred k le a nimerit, si s-a oprit in stalp.
una din fete, cik nu stie qm a ajuns de partea cealalta a gardului, iar cealalta era lipita de gard p undeva p acolo.
in passat erau 3 persoane, in opel, cred k 2.
blonda omorata, doar venise din italia de o zi sau doua.
soferul passat ului s a ales q piciorul rupt.
prietenul meu e audiat k martor.
cam asta e tot
|
|
|
05-05-07, 15:04
|
|
 Stage 4
|
Hmmmm... Un Monster.. parcat la mine pe strada, si dupa cum vedeti are numere rosii de Sibiu
|
|
|
05-05-07, 16:15
|
|
 Stage 5
Member of: [AUDI]
|
Quote:
Originally Posted by DirectHIT
Hmmmm... Un Monster.. parcat la mine pe strada, si dupa cum vedeti are numere rosii de Sibiu 
|
 ) l-am vazut si eu pe M Viteazul...super masina......
|
|
|
05-05-07, 16:45
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [4Rally] [SKODA]
|
Poze cu S3-u negru ce se plimba de cel putin o luna prin sibiu n-are nimeni?
F tare chargeru, de motorizare stiti ceva? banuiesc ca nu ii hemi da na
05-05-07, 18:11
|
|
 Stage 4
|
Motorizare 3.5 High Output
|
|
|
|