sa vedeti ce passat o sa apara in sibiu.....masina mie la ext numi place.......dar sa vedeti ce jante are....azi am vazut-o 05.10.2007 ....un passat verde...
Cred ca de asta vorbeai. Si nici mie nu imi prea place. Dar jentile is super
da andy asta e passatu de care ziceam.....
bassule...nu k dau bine pe masina....mie imi pac modelu.......
si o tampenie mai mare decat faza aia cu carligu in spate nu putea sa faca.....dar cik asa a vrut proprietaru masinii.....sa ramana carligu
Am mai gasit ceva pe tel. Am vazut intr-o parcare la un plus. E mai veche (de azi vara) dar masina arata impecabil. Jaguar parca. Au iesit si 3 betivi pe fundal )
II DESTUL DE BATRAN OMUL CU PASATUL , ARE LA 55 DE ANI,MA MIR CUM DE S-O APUCAT DE MODIFICARI LA MASINA. SI W124-ule DIN FATA II TOT AL LUI(se vede dupa stilul de parcare).NORMAL EL ERA TAXIMETRIST SI DINTR-O DATA II FULL DE BANI, NU STIU CARE-I FAZA.
II DESTUL DE BATRAN OMUL CU PASATUL , ARE LA 55 DE ANI,MA MIR CUM DE S-O APUCAT DE MODIFICARI LA MASINA. SI W124-ule DIN FATA II TOT AL LUI(se vede dupa stilul de parcare).NORMAL EL ERA TAXIMETRIST SI DINTR-O DATA II FULL DE BANI, NU STIU CARE-I FAZA.
Pai are bani de la aia care vine pe la el cu un peugeot 307 cu BAI la nr. Ca am inteles ca aia e plina de bani. In fine il stiu si eu pe mosu ala ca sta la mine pe strada.