Corvette-ul galben e al patronului(patroanei) de la "STEGULETE" din slimnic si e super tare masina.Am mers cu ea ca pasager si e senzatie super tare.Oricum singura problema ar fi consumul.....(eu vorbesc de consum)
Corvette-ul galben e al patronului(patroanei) de la "STEGULETE" din slimnic si e super tare masina.Am mers cu ea ca pasager si e senzatie super tare.Oricum singura problema ar fi consumul.....(eu vorbesc de consum)
Data viitoare cand vin in Sibiu ne intalnim daca vrei si iti dau sa si conduci una. Suntem cativa care am format o comunitate de americane si de aia spuneam ca am fi vrut sa cooptam proprietarul in club. Multumesc inca o data pentru ajutor.
A aparut un corvette rosu cu negru in SB.Am impresia ca am mai vazut masina in oras deoarece este inmatriculata pe SB.Probabil omul a vopsit-o sau e alta.....
Oricum frumoasa masina.........
A aparut recent un BMW alb cu kit AC Schnitzer, il tot vad pe la bulevard si pe strada care se face din Ocnei catre piata Cibin. Are inca numere de Germania parca, dar arata super bine.
A aparut recent un BMW alb cu kit AC Schnitzer, il tot vad pe la bulevard si pe strada care se face din Ocnei catre piata Cibin. Are inca numere de Germania parca, dar arata super bine.