Pai nu stiu cu care sa incep. Prima amenda cred ca am luat-o cand m-am rasturnat cu dacia aia veche , de am facut-o praf. Eram in Cugir, cu neste colegi betivi, yo am avut noroc ca nu am beut nik atunci, dar era iarna si gheata si urcam o rampa, si dintr-o data sa terminat dealu, si poc de la vreo 2 metri m-am rasturnat in gardu la un om. Norocu meu ca am avut casco pe ea.
A doua oara m-a oprit garcea ca veneam vara de la un gratar si am beut si eu 2 pahare de bere si unu de vin, si m-a oprit, mi-a pus fiola....pac 0.3:
-Cu ce te ocupi?
-Yo sunt student sarac domne.
-Unde?
-La stiinte economice, finante.
-Pai si eu ,(cica Garcea). O stii pe Sofletea?
-Stiu , am ziss
-Asa-i ca-i proasta?
-Normal zic si yo
-Pai si cum facem, zice el?
-Yo, bag capu in pamant, si el zice ia-ti actel.
-Buna seara, numa bine....
Si de vreo 3 luni incoace am luat o amenda pt centura si 2 puncte, dar m-a prins ca am trecut pe rosu, depasit pe pod, asigurarea expirata. Si vine Garcea, un coleg de liceu, mai mic cu un an, hotarat sa ia si el un carnet. Si nu a avut noroc ca m-a scos alt coleg...

)
Am mai luat o amenda pt radar pe milea, aveam 66 la ora nici nu am apucat sa bag in a -4-a ca m-a si oprit. Sun iara la colegu si nu raspunde ca cica era la masa. Si mi-am mai luat 2 puncte.
Si ultima, acum vreo sapt nu aveam centura ca era prea de dim si era frig, si cum i-au coltu acolo la Nina, pac ma opreste unu. Domne stai sa vezi nu ne putem intelege, el nu lasa nicicum. s-a dus sa scrie procesu, a vrut sa imi dea amenda, si sun la colegu, si ma scoate cu un avertisment, si 2 puncte bineinteles.
Cam atat deocamdata, 6 puncte and counting.