sincer as veni si eu ca nu am ce face acasa , dar nu am nici masina nici nu fac parte din vreun club , dar ma pasioneaza masinile tunate si faza e ca nu cunosc pe nimeni decat pe SB.89.MRS cu care m-am intalnit o singura data
@csn: vineri ora 19:00 in parcarea langa hilton
@astra92: nu trebuie sa faci parte din nici un club, oricine e bine venit. Daca era intalnire privata, nu era anuntata pe forum. E o intalnire cu multe masini si oameni mai mult sau mai putin pasionati de masini, motorsport, tuning etc... Veniti in numar cat mai mare.
atunci ramane undeva pe la ora 19:00 la hilton in parcare...................
Nu promit ca ajung chiar la 19:00 dar de venit vin...........
sa nu imi faca duba vreo figura.....
e cam timida la inceput ......
imi pare foarte rau ca nu am intrat mai devreme pe forum sa vad ce miati spus in legatura cu intalnirea oricum abea la ora 20 am ajuns acasa dar promit data vitoare cand se va mai organiza o intalnire sa fiu prezent ms oricum si dak faceti poze ar fi frumos sa le postati poate va cunosc si eu pe cativa dintre cei care va intalnitiasa ca asteptam poze...ms si numai respect
Am trecut si eu pe acolo dar erau prea multe germane (vw si opel) mai o japoneza,si alte masini cu culori care iti clatesc ochii.......Era chiar culmea sa apar eu ca duba mea cu capota vopsita cu trafaletul in parcarea de la bloc.....
Dar cand iasa de la vopsit va fi o mandrie sa o bag intre cele frumoase.
Nu merita sa stric peisajul.......
am fost si eu , sincer nu a fost nimic important , o simpla intalnire , sper ca data viitoare sa fie mai fain , poze nu stiu daca s-au facut , eu am ajuns numa la 19:45 si am stat in jur de 15 min maxim si nu am vazut nici un aparat , am ramas impresionat , au for niste masini care mi-au placut mult
toyota celica,astra aia coupe de bulgaria si am uitat sa precizez ca venit bassu si a verificat franele la avionul lui.............a stat putin si a disparut ......
da da a venit cu break-ul si a tras o frana pe calea dumbravii inainte de parcarea de la hilton........dupa care a plecat cu scartait de roti din parcare......
In concluzie ai ratat evenimentul primaverii......
Un break in splendoarea lui.......nu se vedea nimik de la fumul scos din gumele lui bassu
oricum sivu intoarce capete in oras. chiar imi era dor sa ma intalesc cu el. poate data viitoare o sa vin si eu mai repede si o sa ne adunam la un loc toti.