Exact ghita, "plimbari" adica doi de odata
ca doar si tu ai zis ca vrei sa ne "plimbam" si de aia am mers acolo!
Stai linistit ca program fix nu o sa fie niciodata! Asta este, daca vrei vii si daca iti pasa cat de putin de intalniri si de comunitatea asta, daca nu nu te obliga nimeni.
P.S: Nush daca am facut mai mult de 40 de km ceea ce insemna cam 4 litri de motorina in cazul tau, deci nu po sa zici ca ai consumat benzina de sa te usuce, plus ca ne intalnim odata pe saptamana deci po sa pui si tu ceva deoparte PLUS ca asta ii prima intalnire la care ai venit. Dar stai linistit ca de-acum incolo nu mai consumam benzina multa pt ca nu mai mergem nicaieri sa ne "plimbam".....
Pana acum de fiecare data cand ne-am intalnit ne-am plimbat, dar am si stat cate o ora doua si am povestit si am mers la o pizza si alte chesti pt ca avem destule de discutat daca vine vorba, nu tot pe internet. Io zic sa rarim intalnirile la 2 saptamani daca vi se pare ca is prea plictisitoare! Si oricum o sa se deschida in curand un alt capitol la intalniri, dar mai e un pic pana atunci. Lexani pacat ca nu ai ajuns dar te asteptam data viitoare.
Astept sa propuneti si voi cand sa fie intalniri si ce sa facem si eu vin sigur, oricand, atata timp cat sunt in sibiu si nu am alte probleme.