15-02-12, 16:44
|
|
VW Driver
![](/images/ranks/6.gif) Stage 5
Member of: [VW]
|
Re: Intalnirile noastre
Eu si Iuli avem, da.
Ideea e ca poza pusa e cu GTI dar exista si cu VR6 si exista si SIMPLE
Se poate lua orice, eu am pus ce ma intereseaza pe mine
Nu conteaza ce motor avem, noi sa fim sanatosi !
|
|
|
15-02-12, 17:57
|
|
|
apai since rla 78 de dolari o nuca..nu ma atrage ![Smile](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_smile.gif) )..de 78 imi fac directia ![Smile](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_smile.gif) ))
|
|
|
15-02-12, 18:26
|
|
![](/images/ranks/4ti.gif) ![](/images/ranks/6.gif) Stage 5
Member of: [4Tuning International] [Opel]
|
acestea sunt detalii
|
|
|
15-02-12, 18:44
|
|
2 Roti
Member of: [Opel] [4Tuning International] [2 Roti]
|
Daca ne-am "tuna" toti masina cu 15-20 Ron ce frumos as fi ![Laughing](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_lol.gif) ![Laughing](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_lol.gif)
Sau mai bine le scoatem in ploaie si asteptam minunea...
|
|
|
15-02-12, 19:02
|
|
|
E super nuca iluminata, isi merita fiecare cent.. ce directie sa faci cu 78 dolari ? 2 bucsi si 2 pivoti poate. Eu am dat pe directia completa peste 10 mil.
|
|
|
15-02-12, 20:04
|
|
2 Roti
|
My point Exactly!!
|
|
|
15-02-12, 22:48
|
|
|
speed, din partea ta nu am vazut un post prin care sa nu te iei de cineva. Eu de exemplu nu am zis de pret, am zis de stil. M-am saturat sa vad atatia cu stickere cu "alpine, momo, rieger, etc etc" si ei nu au nimic din ce isi pun pe masina....dar isi pun ca arata "reising".
e 250 de lei o caseta de directie si e 50 de lei o fuzeta. Deci da, cu 80 de dolari la golf 3 iti cam faci mare parte din directie....
sursa: materom.ro
L.E. Punte spate : 260 de lei, si ti ai schimbat trenu` de rulare...
|
|
16-02-12, 09:49
|
|
2 Roti
|
lupule... daca nu ai gasit nici un post pe placul tau, te invit sa mai cauti ....
"M-am saturat sa vad atatia cu stickere" ..... bravo,.. asta e spiritul.. trebuie luata atitudine, pai pana cand atatea stickere cu momo.
Ei, lupule... cum pe tine te revolta stickerele, pe mine ma revolta oamenii astia "pasionati" de masinii, care fac "tunning" cu 150RON. Vine omul la mine sa-i fac "o bara de fibra custom frate", sigur ca da, vrei unicat, incep de la 2-300 Eur in sus. Pana acuma toate bune si frumoase, pana primesti raspunsul: "Scump frate, ce-i cu pretul asta? esti nebun? pai imi iau de la Iony o prelungire de bara, 2 tips-uri din are unul e fake, mai pun si folie si eleron din targ, si mai raman si cu banii sa fac naveta Fefelei>Sibiu"
PS: Inainte sa te ofensezi fara sens, citeste te rog Disclaimer-ul din semnatura!!
Cine stie, poate este totul un mare spam si scriu sa ma aflu in treaba.
Bafta la "Tunning"
"ein legendäres Sport-Coupe"
|
|
|
16-02-12, 09:58
|
|
|
eu cred ca daca te pricepi putin , poti sa faci tuning si cu 150 de lei. Ideea e sa ai imaginatie. De exemplu eu as putea sa fac tuning la o bara (si sa fie unicat) cu maxim 100 de eur (fara vopsitorie)...ceea ce s-ar putea si intampla... dar sa vina caldura si sa dau de cineva care modeleaza bine fibra ....
Treaba e chiar lejera , usor de facut si de efect maxim.
Eu nu sunt de acord sa pun evacuare dubla pe masina daca nu am motor mare, pentru ca nu se justifica... intr-adevar arata bine (daca e si functionala) dar ai masina care sa arate "reising" si ai motor de 1.2 pe ea.... nu prea e ok.
Acuma stii si tu ca sunt foarte multe tipuri de tuning , si ca intre tuning si kitch e o linie destul de subtire.... si mai stii si tu ca gusturile nu se discuta, si nu in ultimul rand cred ca stii faptul ca toata lumea cauta chestii bune si cat mai ieftine.
E ca si cum ai cauta un loc de munca, idealul tau e sa muncesti cat mai putin pe cat mai multi bani, idealu` sefului e exact opusul, si picati pe undeva pe la mijloc (ce bine ar fi).
Deci daca ala vine si iti cere bara, si zice ca lucrezi scump, vezi poate ai un adaos prea mare... intreaba daca lucrezi scump in comparatie cu altcineva....
Faptu` ca merge omu` si isi ia de la Iony o prelungire.... aia inseamna ca nu cauta ceva unicat. Tre sa stii putin sa iti vinzi si marfa (asta daca am inteles eu bine ca te ocupi cu modificat bari)...
Nu m-am atacat, ca nu am de ce.... doar am facut o observatie subiectiva cum ca esti rautacios in marea majoritate a posturilor (care si-asa nu sunt prea multe) cu persoane pe care nu le cunosti, nu stii situatia lor materiala sau daca se justifica sa faci genul ala de comentarii.
Toata discutia a plecat de la nuca de schimbator care se justifica (cu GTI) doar pe masinile GTI. Fara sigla respectiva e ok, poate oricine vrea ledulete in schimbator sa isi puna. Eu as merge pe ceva mai conservator gen cum am aratat in poza...
Dupa cum am scris si mai sus, gusturile se discuta, stiluri diferite, costuri diferite, genuri diferite.
Eu vreau masina cat mai joasa, Synthelaz vrea masina cat mai rapida.
|
|
|
16-02-12, 10:58
|
|
2 Roti
|
Nu m-ai inteles....
Mai incercam odata: Eu nu fac barii "for a living" dar mai fac cate una-alta sa mai ajut pe cineva.
O bara custom; unicata.... ma refer la faptul ca faci bara de la zero cu sau fara matrita dupa cerintele si in viziunea clientului, si aia costa... nu ma refer la faptul ca umplu o priza de aer cu spuma si trag fibra peste.
Daca tu poti sa faci tuning si cu 150 de lei, eu zic sa patentezi repede ideea, ca o sa te imbogatesti.
Nu am nevoie sa fac reclama si/sau sa-mi vand produsul,... dupa cum am spus, nu ma ocup expres cu asa ceva.
Ideea cu Iony nu ai inteles-o... vroiam sa evidentiez faptul ca toti vrem "avioane" unicate ca in pozele de pe net, dar nu vrem sa investim
Nu vad ce relevanta are numarul de posturi intr-o conversatie, asta daca nu faci discriminari...
Nu trebuie sa cunosc o persoana in cazul asta ca sa imi exprim pararea pe un forum public, era un reply la un post si atat.
Cu evacuarea, era strict un exemplu .... dar sunt de acord cu tine la ideea de MPower pe 316i
Sunt de acord tu tine referitor la "linia subtire intre tuning si kitch" dai cum ai spus si tu, ...... "Gusturi" ... si atat. Pacat ca tara asta nu prea are, cine stie... poate sunt si eu inclus
Bafta in a "tranti" masina si ai grija la speedbumbs
|
|
|
16-02-12, 11:10
|
|
|
Quote:
Mai incercam odata: Eu nu fac barii "for a living" dar mai fac cate una-alta sa mai ajut pe cineva.
|
Inseamna ca am inteles eu gresit , imi cer scuze.
Quote:
O bara custom; unicata.... ma refer la faptul ca faci bara de la zero cu sau fara matrita dupa cerintele si in viziunea clientului, si aia costa... nu ma refer la faptul ca umplu o priza de aer cu spuma si trag fibra peste.
|
eu vorbesc de modelare de imagini 3d pe bara, fie ea stock sau creata de la zero. Nu crezi ca ajunge tot unicat?
Quote:
Daca tu poti sa faci tuning si cu 150 de lei, eu zic sa patentezi repede ideea, ca o sa te imbogatesti.
|
Sarcasmul tau ma omoara ![Smile](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_smile.gif) Daca as stii ca ma umplu de bani poate as face treaba asta... asa..o sa imi fac numai pentru mine..
Quote:
Ideea cu Iony nu ai inteles-o... vroiam sa evidentiez faptul ca toti vrem "avioane" unicate ca in pozele de pe net, dar nu vrem sa investim
|
Treaba asta se intampla de cand a aparut prima bara modificata in tara, de cand a aparut fast and furious si NFS urile... de cand a aparut prima poza pe net. Toti vrem ceva frumos pentru masina. Se schimba treaba cand ne apucam sa facem compromisuri de genu` "Lasa ca merge si asa, arata pe aproape" si din compromis in compromis cadem sub linia aia fina in zona de kitch. Sau cand vrem mai multe chestii luate din mai multe stiluri diferite, iti faci masina clean si ii pui eleron de JDM...iarasi nu prea merge... (parere pur personala)
Quote:
Nu vad ce relevanta are numarul de posturi intr-o conversatie, asta daca nu faci discriminari...
|
Da da da , sunt rasist ce sa zic
Quote:
Nu trebuie sa cunosc o persoana in cazul asta ca sa imi exprim pararea pe un forum public, era un reply la un post si atat.
|
Problema pe forumul asta, ca de altfel pe marea majoritate a forumurilor este ca citesti un post dar cand scrii generalizezi...si afecteaza pe toti care iti citesc tie postul, crezand ca faci referire directa la ei...
Quote:
Cu evacuarea, era strict un exemplu .... dar sunt de acord cu tine la ideea de MPower pe 316i
|
sau cu GTI pe 1.4 benzina (care era de altfel si fondul problemei in discutie aici)
Quote:
Bafta in a "tranti" masina si ai grija la speedbumbs
|
Cea mai naspa inventie pe care a putut sa o faca cineva este "limitatorul de viteza". Am putea sa avem si noi de alea ca in Franta, ce se ridica (la nivelul unui limitator normal nu ca ala din valea aurie care daca ma prinde nepregatit ma lasa suspendat) numai daca depasesti viteza de 50 la ora sau care e limita pe segmentul respectiv de drum.
Per ansamblu ...sunt un rasist care uraste kitch tuning si limitatoarele de viteza ![Laughing](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_lol.gif) ....
|
|
|
16-02-12, 19:22
|
|
Stage 1
|
bah lup stiu eu pe cineva care modifica orice spoiler si face absolut orice vrei din spoiler si sincer la preturi mici nu 3-400 de euro cum fac alti si omu face cam de muult apropo speed daca tuh esti asa in bani te rugam fati ceva inedit si prezintate la un show sa vedem acolo nu sa te iei de alti care vor ceva cat de cat pentru masinile lor pentru ca au pasiune si chiar daca nu au atatia bani ca tine cu aia 150 de lei fac ceva ca masinile lor sa iasa cu ceva in evidenta
|
|
|
16-02-12, 19:28
|
|
![](/images/ranks/5.gif) Stage 4
Member of: [AUDI]
|
loooll...forumu asta in loc sa fie un loc linistit unde lumea sati ceara parerea;raspunsu la o problema;toata lumea se cearta(sunt atetea cazuri pe forum;le gasiti fara mare efort)daca masina mea nu e gti si imi pun nuca aia;dc trebuie voi sa va certati pt nuca aia?(masina oricum nu e gti);daca eu fac tunning cu 150 lei si arata bine te deranjeaza?;in concluzie nu va mai certati;ca ar fi mai frumos;salutari(am intervenit ca pana acu totu era frumos;si numi place sa se strice si threadu asta ![Smile](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_smile.gif) )
|
|
|
16-02-12, 20:20
|
|
Stage 1
|
Quote:
Originally Posted by b0gdy
loooll...forumu asta in loc sa fie un loc linistit unde lumea sati ceara parerea;raspunsu la o problema;toata lumea se cearta(sunt atetea cazuri pe forum;le gasiti fara mare efort)daca masina mea nu e gti si imi pun nuca aia;dc trebuie voi sa va certati pt nuca aia?(masina oricum nu e gti);daca eu fac tunning cu 150 lei si arata bine te deranjeaza?;in concluzie nu va mai certati;ca ar fi mai frumos;salutari(am intervenit ca pana acu totu era frumos;si numi place sa se strice si threadu asta ![Smile](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_smile.gif) )
|
nu ne certam da lup are dreptate dc nu poti fi original fara sa spui ca ai pe masina brembo sau ce stiu io ce muzica blaupunkt sau pioonear si cand colo nu asta nu mai e tunning si daca toti se iau de oameni ca nu au ban imulti de bagat in masina atat cat are omu de aia dispune si sincer si mie mi se pare exagerat de mult nu mult un spoiler la 300 de euro eu unu le fac pe comanda si un prag ma cost 80 de lei si sa modific un spoiler dupa cum imi place mie in jur de 100 de lei cam multi vor sa se imbogateasca peste noapte da nu e asa usor cum cred unii
|
|
|
16-02-12, 20:42
|
|
|
Daca esti genul de om care isi modifica masina sa te vada Pitzi de pe strada, atunci imi pare rau dar nu prea ai ce cauta pe un site de genul asta si nici nu are rost sa citesti ce am scris eu mai jos.
stateam si navigam pe forumuri si pe site-uri random, si am gasit un reportaj (filmat de discovery) in care iti arata viata unui drifter de Japonia. Documentarul se numeste "We are drift", e filmat de un tip din Canada daca nu ma insel. Nu conteaza. Ce conteaza este urmatorul lucru:
Cei din Japonia (marea majoritate stau in chirie) isi baga 80% din bani in masina (piese, modificari, benzina, tot ce tine de) si din 20% traiesc la limita...in sensul chirie platita abea abea, mancare nu foarte pretentioasa (in general taitei si ***uri de-ale lor) dar odata la 2 luni merg pe circuit si se dau de dimineata pana dimineata.
Ce am vazut acolo sunt masini modificate, si am scris MODIFICATE nu "tunate", tot ce au pe ele masinile alea (mai putin jantele, desi cred ca si acolo au un rol bine stabilit) sunt puse cu cap.
Totodata pe langa faptul ca oamenii au modificari aduse la absolut tot ce e parte mecanica (motor/tren rulare etc) masinile alea mai si arata bine. Mi-a zis speed ce a vrut sa zica , si dupa ce am purtat o conversatie cu el mai "dezvoltata" am inteles si ce a vrut el sa zica... (Speed, inca nu imi vine sa cred treaba cu arcurile...) si are si el dreptate.....
Nu despre asta e vorba. E vorba ca o masina daca vrei sa o modifici tre sa te documentezi in primul rand , sa decizi ce stil iti convine (unele sunt mai scumpe altele nu) si sa pui ban pe ban, sa faci sacrificii, sa strangi din dinti si sa te retii de la iesiri in oras, de la mancat la McDonalds sau KFC, de la alte "placeri" pentru placerea principala (condusul unei masini cu adevarat frumoase).
Si acum uita-te sus la primul paragraf si gandeste-te bine in care categorie te inscrii.
Vrei sa te dai mare ca tu ai mashânå jmecheroasa sau vrei sa modifici masina pentru placerea ta si cu munca ta? (si aici nu ma refer sa pui tu efectiv mana sa ii faci ceva, desi ar fi de 100 de ori mai apreciata masinuta daca te-ai "murdari" putin).
Vino cu o idee, fa ceva original. Daca nu esti in stare sa faci ceva original, cum am scris mai sus , documenteaza-te , ia ce e mai bun de la un stil sau incadreaza-te intr-un stil si gata.
Dar cel mai important lucru e sa ai grija de masina...
Eu stiu ca marea majoritate ori suntem studenti, ori nu castigam atat de mult incat sa ne putem lauda ca ne permitem sa luam un m5 si sa l modificam la hamman... sau sa luam un golf 5 GTI si sa ii faci ceva la ABT....
Dar hai totusi sa nu ne mintim ca avem GTI sau M5 si noi sa conducem 1.4 sau 1.6 i ...
Stema care o pui pe masina nu te ajuta cu nimic altceva decat sa pari un baiat dintr-o zona rurala care nu prea stie ce masina are....
Ajunge cu offtopicul....
pentru mai multe detalii de a fi original :
https://www.youtube.com/watch?feature...v=H11E0zwI7QA# minutul 2:56 vedeti si sitemul facut sa stea asa rotile... original si nu cred ca e peste 200 de EUR
ON TOPIC:
Maine la ora 19:30 daca e zapada pe jos prin parcare pe la tonomat, ne-am putea strange acolo...daca nu , ce facem, ne strangem iarasi la pacha?
Last edited by lupalb; 16-02-12 at 20:47.
|
|
|
|
|