eu stiu regulile de pe 4tuning... le-am citit acum muuuult timp.
Ti am zis ca exista o setare prin care nu mai primesti pe mail notificare de fiecare data cand se scrie cate ceva pe forum. In felul asta nu iti mai incarci adresa de mail. Eu nu primesc mail de la nici un thread pe care scriu.
cu punctul 8 sunt total de acord....
punctul 11 nu isi are rostul aici, intrucat nu cred ca a fost nimeni nesimtit pe forum, sau care sa scrie mizerii...
Nu stiu, fiecare e liber sa faca ce vrea. Eu am zis ca in cazul in care un moderator considera ca se face offtopic, atunci va sterge replicile si va da warn celui care face off topic. Nu este un drept sa fii user pe 4tuning, este un privilegiu. Dar accesul este decis de catre moderatori, care la randul lor sunt evaluati de supermoderatori.
Deci exista o ierarhie care trebuie urmarita.
Eu nu fac ordine, pentru ca nu este treaba mea.
PaulMIG este moderator pe sibiu, deci se poate reclama o treaba care nu convine.
Oricum, se face offtopic peste tot, si nu zic ca e bine, dar nu e nici capat de tara.
Cei care sunt noi sunt avizi de posturi, e si normal, incearca sa se bage in seama cu lumea sa simta ca fac si ei parte din comunitate. Incet incet o sa isi dea seama ca nu e nevoie de posturi inutile, si o sa inceteze si off topicul.
Pana acum eram 3 sau 4 insi care postam pe sibiu, si era pustiu pe aici...acum ne plangem ca se face off topic?
Mie imi place sa vad activitate, si sincer mi-as dori sa vad TOATA lumea de la intalniri ca posteaza pe forum, de-asta am si incetat sa mai dam mesaje la toata lumea....si am stabilit o zi si in rest postam pe forum.
Nu vreau sa crezi ca ma cert cu tine, ca nu asta e intentia mea
Oricum daca vrei vorbim mai pe larg la intalniri.... ca acum am facut eu offtopic.