20-05-11, 17:05
|
|
![](/images/ranks/6.gif) Stage 5
|
Re: Intalnirile noastre
Quote:
Originally Posted by lupalb
ma gandeam la un trenulet, pe la un 18:30 asa , si de-acolo stabilim....
Care e pentru sa zica... sa vedem cati ne strangem. Pilule, poate iei si camera ...ca cine stie, poate ne bate gandu sa facem ceva....
Faceti o lista cu cine vine...
|
Eu nu mai pot sa vin la 21 pentru ca lucru de noapte si ovi la fel ................ asta este data viitoare
|
|
|
21-05-11, 11:14
|
|
Member of: [VW]
|
Deci sa ne intelegem.... vazand ca nu a postat nimeni pe forum, am postat eu ca la 6 jumate sa ne intalnim, intrucat stiam ca si tu pilule si chucky lucrati seara. Chucky vazand ca am postat eu ca la 6 jumate, a dat mesaj la toata lumea ca intalnirea e la 6 jumate. Sobo a dat acelasi mesaj ca la 6 jumate intalnire, si 8 minute mai tarziu s-a dat alt mesaj ca la 9 e intalnirea si nu la trenulete ci la KFC.
Eu nu am nici o problema, vin, dar ar fi indicat data viitoare sa intrebati si pe restul celor de pe forum daca au posibilitatea sa vina de la 9.
Eu inainte de toate discut cu lumea si stabilesc o ora, nu o pun eu de capu` meu. Acelasi lucru si cu locatia.
Oricum, sa nu ma intelegeti gresit, a fost frumos aseara, dar a fost putin cam frig, data fiind ora.
Pilule, daca stiam, te sunam la 6 jumate ca noi am iesit de atunci pana la 11 seara.... deci aveai timp de la 6 :30 la 9:30 sa vii, si pentru asta imi cer scuze, dar chiar nu m-am gandit.
Ramane pe data viitoare (adica diseara).
Sper sa intre lumea si pe forum sa se uite. Eu propun la Sub Arini si de-acolo vedem ce facem. Ora va las pe voi sa o alegeti, dar tineti cont si de cei care lucreaza.
Cine e pentru sa tasteze sa vedem si noi.
|
|
22-05-11, 14:19
|
|
|
Asa cristi da trebuie sa se scrie cu doua 3 zile inainte.... nu in ultima zi la ora 17 sa se dea sms ca la 21 00 intalnire ,,, inainte nu era asa ........ da in fine .... inainte se spune cu o saptamana inainte cand ne intalneam si era alceva ... acum sa stricat treaba .......... daca noi mai dam sms si nu mai scriem pe forum o sa moara forumu, nu o sa mai fie o atractie pentru intaliri cu masini.... sms sa se deie chira cand este o spontana ...... sau o iesire fulger ....
|
22-05-11, 14:55
|
|
Member of: [DAEWOO]
|
@ pilu , ai stat cam putin la iarba verde sau erai cu cortul ala mare venit de ieri ?
|
|
|
22-05-11, 18:27
|
|
Stock
|
Ce beton e la gratar mesaj d la
"lup alb"
|
|
|
22-05-11, 20:18
|
|
|
Quote:
Originally Posted by AdrianSB
@ pilu , ai stat cam putin la iarba verde sau erai cu cortul ala mare venit de ieri ? ![Very Happy](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_biggrin.gif)
|
da am fost cu cortu ala mare ...........
|
|
|
23-05-11, 10:38
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Pilu_alex
Asa cristi da trebuie sa se scrie cu doua 3 zile inainte.... nu in ultima zi la ora 17 sa se dea sms ca la 21 00 intalnire ,,, inainte nu era asa ........ da in fine .... inainte se spune cu o saptamana inainte cand ne intalneam si era alceva ... acum sa stricat treaba .......... daca noi mai dam sms si nu mai scriem pe forum o sa moara forumu, nu o sa mai fie o atractie pentru intaliri cu masini.... sms sa se deie chira cand este o spontana ...... sau o iesire fulger ....
|
ai dreptate fratioare...dar dintre toti cati mergem la intalnire, numai maxim 30% se mai uita pe forum. Comoditatea... Restu` asteapta mesaju` ca e mai usor asa.
Eu o sa postez atunci de joi seara sau cel tarziu vineri dimineata ora si locatia intalnirii pe forum, si am rezolvat problema.
P.S. Tiryel a dat mesaju` cand chiar eram la gratar, si nu aveam telefoanele la mine.
Imi cer scuze daca nu am raspuns ieri la telefon, asa s-a nimerit...
|
|
|
23-05-11, 11:54
|
|
|
Sa nu mai deie nimeni mesaj si o sa se uite lumea pe forum ..........
|
|
|
23-05-11, 12:17
|
|
|
Problema este ca trebuie anuntati toti membrii de aceasta initiativa pentru ca marea majoritate vor astepta mesaje .
Propun ca locatiile sa fie diferite la fiecare intalnire pentru a fi diferit de fiecare data.
23-05-11, 12:21
|
|
|
Eu sunt de acord ca locatiile sa fie diferite de fiecare data, si propun de fiecare data sa vina altcineva cu propunerea locatiilor. In felu` asta fiecare propune o locatie si nu mai exista nici un fel de discutie.
Locatia se va pune cu poza de pe google maps pentru cei care nu stiu.
Mai simplu de atat nu se poate.
Anuntam la urmatoarea intalnire ca intalnirile 4tuning se vor anunta pe forum... iar cele golf club cum vrea tibi, ca el e "serifu`" de pe zona.
|
|
|
23-05-11, 12:24
|
|
|
Da este ok asa ... doare este intalnire 4tuning .. nu este intalnire prin sms.......
|
|
|
23-05-11, 22:50
|
|
![](/images/ranks/5.gif) Stage 4
|
Deci intalnirile sa se anunte aici pe 4 tuning k asa e cel mei bn iar de pe golf am sa ma ocup eu sa pun acolo pe forum ce se hotaraste aici ![Very Happy](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_biggrin.gif)
Asa e bn ?
|
|
|
23-05-11, 22:51
|
|
![](/images/ranks/5.gif) Stage 4
|
e ok pisi :>
|
|
|
24-05-11, 00:11
|
|
|
Quote:
Originally Posted by records
Deci intalnirile sa se anunte aici pe 4 tuning k asa e cel mei bn iar de pe golf am sa ma ocup eu sa pun acolo pe forum ce se hotaraste aici ![Very Happy](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_biggrin.gif)
Asa e bn ?
|
Asa sa fie .....
|
|
|
24-05-11, 08:09
|
|
|
Quote:
Originally Posted by records
Asa e bn ?
|
asa domnu`, ia problemele in maini...ce pana mea....
|
|
|
|
|