Din partea clubului GLL transmitem multumiri tuturor participantilor care au venit de departe pentru noi si par a fi multumiti, vizitatorilor care nu au tinut cont de vreme si au iesit din case pe ploaie in numar foarte mare pentru a vedea de ce suntem in stare si multumim sponsorilor care ne-au sustinut! Fara voi toti, acest eveniment nu ar fi putut fi asa cum a fost!
Datorita voua am reusit sa facem pentru prima data la SIBIU un tuning show asa cum ne doream de foarte mult timp!
Daca spuneti ca a fost perfect atunci si noi promitem ca in cel mai scurt timp o sa organizam un astfel de eveniment unde va invitam pe toti in numar cat mai mare deoarce speram isa putem avea un spatiu mai mare unde ne dorim sa putem tine si o etapa nationala de drift!
Cat despre greselile pe care le-am facut, ne cerem scuze si incercam ca la urmatorul eveniment sa tinem cont de ele si sa incercam sa le reparam. Din greseli invatam. Nu a fost usor sa realizam tot ce am realizat si nu a iesit de nota 10 asa cum spuneti voi dar oricum multumim pentru incurajare
Vreau pe aceasta cale sa multumesc nu in ultimul rand si tuturor membrilor din club care si-au dat interesul si au aratat inca odata ca merita un efort facut in acest sens.
Va multumim!